2777
2789
عنوان

دوستان یلحظه میاین؟( فروش خانه )

153 بازدید | 12 پست

سلام. صاحبخونه دوستم خونه رو گداشته برای فروش...یک ماهه .دیشب خریدار اورده بوده ساعت ۹اینا موقع شام.دوستمم مهمون رودروایسی دار داشته ک نگفته بوده مستاجره. رفته ب بنگاه گفته لطفا فردا بیاین من الان مهمون دارم و... الان خونه ما بود زن صاحبخونه ز زد بهش  ک چرا راه ندادی بیان و شوهرت اقای خوبیه.. (منظورش این بود تو بدی و...) اینم بهش برخورد گفت توواین چندسال از من چ بدی دیدی ...حالا ک اینجور شد راه نمیدم کسی رو تا موعد قولنامه ام‌‌‌...حالا میخوام بدونم میتونه از لحاظ قانونی راه نده کسی رو؟؟  خیلی ناراحت شد

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هی صاحبخونه اذیتش میکنه هر سال ی تصمیم میگیره.یبار فروش یبار رهن یبار اجازه...این بنده خداهام راه میومدن باهاش..پس نمیتونه..

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
بهشون میگفت برن یه ساعت دیگه بیان

اخه بنگاها نهایت تا ۹ونیم هستن..خودشون ینی گفتن فردا میایم اینم گفته باشه هروقت خواستین بیان...

بعد هم عزیزم ناراحت نشی آدم دروغ به این بزرگی نمیگه که توش بمونه مستاجر باشی و بگی خونه مال خودته!

اخه میخواستن بخرن اونجارو همه چیم اوکی بوده صاحبخونه دبه کرده ....اینم بهمه گفته بوده خریدیم بعد ک دبه کرده صاحبخونه نگفته دیگه...

بله میتونه ماهم میخواستیم خونمونو بخریم مرده اصلا نمیذاشت خونه رو ببینیم بعدشم یک ماه بعد موعد قولنا ...

من خودم این خونه رو خریدنی بخدا زنه راهمون نمیداد.‌‌میگفت نمیزارم خسته شدم انقدر ادم اوردن د...یهفته اسیر شدیم تا زنه باز کرد درو

nemitoneh, amma sahebkhoneh balad az ghabl khabr bede ke masalan farda ya pasfarda miyam na sarzadeh ...

منم همینخ نظرم... 

تونستنو و نتونستنشو نمیدونم ولی از قبل هماهنگ کنه که نه این تو زحمت بیافته نه اون بنده خدایی که میاد میبینه ،یاد خودم افتادم با بچه سه چهار ماهه از کرج میرفتم تهران بنگاهی میگفت هماهنگه بعد اون وقت مستاجر راهمون نمیداد خییییلی بد و سخت بود

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!