bitybit مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 9 عنوان آزمایش اسپرماتوگرام لطفا برام تفسیر کنید ممنون میشم باتشکر 114 بازدید | 14 پست 1403/05/07 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6490 ما رو چی فرض کردی؟🤣🤣 • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6490 پزشک دربار🤭 🤣مااا نهایت استامینی اب نباتی چیزی تجویز کنیم🤣 • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
bitybit مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 9 🤣مااا نهایت استامینی اب نباتی چیزی تجویز کنیم🤣 اشکال نداره🤣پس بعد مویز چایی نبات بخوره... ممنونم😁
bitybit مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 9 🤣مااا نهایت استامینی اب نباتی چیزی تجویز کنیم🤣 استامین چی هست اونو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6490 اشکال نداره🤣پس بعد مویز چایی نبات بخوره... ممنونم😁 خخخ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6490 استامین چی هست اونو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر نگف چطوره؟کدوم شهرین؟ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
bitybit مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 9 دکتر نگف چطوره؟کدوم شهرین؟ آزمایش رو!؟ اصفهان هستم.
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6490 آزمایش رو!؟ اصفهان هستم. اره چقد اسپرم فعال دارهچقد اسپرم مرده دارهچقد اسپرم کم تحریک دارهچقد اسپرم ساکن داره • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
bitybit مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 9 اره چقد اسپرم فعال دارهچقد اسپرم مرده دارهچقد اسپرم کم تحریک دارهچقد اسپرم ساکن داره توی عکسی که فرستادم همه هست
shabnam_1402 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 430 خوبه همه چیولی حتما برید مراکز ناباروری ازمایش بدید اونا دقیقا و اینکه تو این ازمایش dfi نیست
bitybit مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 9 خوبه همه چیولی حتما برید مراکز ناباروری ازمایش بدید اونا دقیقا و اینکه تو این ازمایش dfi نیست تشکر از راهنماییتون dfi چی هست!؟
shabnam_1402 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 430 تشکر از راهنماییتون dfi چی هست!؟ میزان شکست دی ان ای اسپرم که اگه بالای 30 درصد باشه احتمال سقط زیر سه ماه رو بالا میبرهولی حتما یه بار دیگه برید مرکز ناباروری ازمایش بدید ازمایشگاهای معمولی دقیق نیستن
bitybit مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 9 میزان شکست دی ان ای اسپرم که اگه بالای 30 درصد باشه احتمال سقط زیر سه ماه رو بالا میبرهولی حتما یه ب ... ممنونم از راهنماییتون تشکر