بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ویروس گرفتی یا حساسیت داری تو این سه هفته سیتریزین امتحان کردی؟ الان پسرم یه ماه سرفه میکنه دکترش میگه آلرژیه خونه قلیون و سیگارو اسپندو ادکلن و پیازداغ و خیلی چیزارو گفت که نباید انجام بدیم برای الرژیش
باید بری متخصص ریه آسم و آلرژی ، سرفه ای که با استفراغ همراه احتمالا الرژیه یا ریه ات عفونی شده بهرحال باید اسپری تنفسی استفاده کنی که دکتر ریه تجویز میکنه
از اون حرفا بودا من یه عمره رفلاکس دارم همیشه سرفه میزنم تنگی نفس میگیرم
منم رفلاکس دارم ،ولی رفلاکس برای معده اس ، تنگی نفس برای ریه اس ، شما احتمالا مثل من هم مشکل معده داری هم ریه ،یه دکتر برو اسپری تنفسی بزن موقع تنگی نفس
منم رفلاکس دارم ،ولی رفلاکس برای معده اس ، تنگی نفس برای ریه اس ، شما احتمالا مثل من هم مشکل معده د ...
بله ولی خود دکتر گفت رفلاکس زیاد بشه به ریه آسیب میزنه حتی من گاهی رفلاکس میکنم تپش قلب هم میگیرم دکتر گفت اینا همه مال رفلاکس هم قلب هم ریه ام سالم بود