2777
2789

بی قراری کارایی میکنه که خودش بعدا یادش نمیاد یهو میزنه به سرش

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی تو بیداری تو گوشم حرف میزنن

مگه صدای آدما رو دارن ؟ مثل آدما حرف میزنن مگه

چی میگن؟

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بی ادب گفت صدا زنونهی بار اسمم و صدا میزدنصدا قهقه زورهدهنم سرویس شد

خب من چندساله ک مدام ی زن انگار بغل گوشم حرف میزنه رو مخم می‌ره. همش فک میکردم بیشتر ی آدم باشه تا جن. اما اکثرا میگم خیالاتی شدم ...

حتی الآنم صداش هس، خب چیکار کردی ک قطع شد؟

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

درد بی درمونه🙂ام صبیان هست ایشون

ای وای یعنی هستن هنوز صداها؟ نمیرن هیچ وقت؟  

اسم جنه هست؟ یعنی یه جنه.. من خیلی متوجه نشدم 

ای وای یعنی هستن هنوز صداها؟ نمیرن هیچ وقت؟ اسم جنه هست؟ یعنی یه جنه.. من خیلی متوجه نشدم

دو سال رفت دوباره اومد سراغم 

پیش ی زنیکه رفتم اون بلد نبود کارشو

دو سال پیش ی پیرمرده رفتم که مرد اون خوبم کرد

دو سال رفت دوباره اومد سراغم پیش ی زنیکه رفتم اون بلد نبود کارشودو سال پیش ی پیرمرده رفتم که مرد اون ...

چجوری خوبت کرد؟