2777
2789

اقا برای اخرین بار هم سفید هم سبزه هر دو زیبان

ولی تویی که میاس میگی سفیدا شیربرنجن و الان تو دنیا سبزه مده و چه میدونم سفیدا بی روحن و بانکن نیستن

اولا که تو رنگ پوست خودتو نپذیرفتی که برا اثبات قشنگیش رنگ پوست سفیدو میکوبی

تو نی نی سایت هزاران بار از این تاپیکای مزخرف دیدم لطفا تمومش کنید این چرت و پرتارو

غالب ایرانی ها زرد پوست با همون گندمی هستند سفید و سیاه ندیدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مشکل اینجاس همدیگرو مسخره میکنن

چون چیز دیگه ندارن حتما برا افتخار کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اره به منم یکی تو روم گفت سفید بی نمک

مربی ورزشمم میگفت چقدر سفیدی انقدر سفیدم خوب نیست دیگه

خب چیکار کنم سفیده دیگه

من خودم عاشق رنگ پوستتم بعضی سبزه ها بهم گیر میدن

لایکم نکن لطفا🙏

والا هردو ب یه نحوی خوشگلن 

اصن زشتم باشن اااه واقعا عجب ادمایی هستینااا

بی‌تربیتااا

من خودم سبزم خیلی خوشگلم الهی قربون خودم بشم🥹😂سفیدام خیلی چیز خوبین خداوکیلیییی

و کلی طرفدار دارن، دیگ نشنوم گیر بدین ب رنگ پوستااا

رنگ پوست مگ دس خودمون بودههه

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

ادم در صورتی قشنگه که برای نشون دادن زیبایی خودش کسیو تخریب نکنه 

پوست سفید و سبزه هر دو زیبان 

من پوستم گندمیه

نه سفیده نه خیلی سبزه 

رنگ پوست خودمو دوس دارم 

ولی نمیام بگم سفید شیربرنجه و فلان 

ولی خب سبزه هم جذابیت خودشو داره و اینو نمیشه انکار کرد الانم خیلیا میرن هزینه میکنن تا پوستشون سبزه یا برنزه شه 

پوست سفیدم قشنگه ولی من خودم بشخصه جذب پوست سبزه و گندمی میشم و اصلا قصد هیچگونه توهینی ندارم

بله ولی آذربایجان کلا همه مردم سفیدن بخاطر آب و هواش

خودم آذربایجانی هستم خیر همه نه،بیشتر

الآنم ما شش نفریم سه تا سبزع سه تا سفید