2777
2789

تصمیمو واسه تغییر رشته گرفتم اما رفتم اداره میگه هنرستانا پرن نمیتونی تغییر رشته بدی:)

نمیدونم چیکار کنم خیلی علاقه به طراحی و دوخت دارم اما اومدم تجربی الانم این اتفاق افتاده کاش هیچ موقعه نمیومدم تجربی:)

تحربی واقعا پشت کار میخواد و زحمت زیاد و علاقه خیلی زیاد

باز بگرد برای رشته مورد علاقه ات ببین اگه جای خیلی دوری هم هست رشته ات رو عوض کن

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

تحربی واقعا پشت کار میخواد و زحمت زیاد و علاقه خیلی زیادباز بگرد برای رشته مورد علاقه ات ببین اگه جا ...

اره دقیقا ولی من خیلی سعیمو کردم واسه تجربی ولی دوسش ندارم اما مامانم گیر داده میگه که تو میتونی هرچی میگم زده شدم گوش نمیده 

واسه مدارس هم جاهای دور هست بابام میگه که نمیتونم ببرمت باید نزدیک باشه دیگه واقعا نمیتونم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا ولی من خیلی سعیمو کردم واسه تجربی ولی دوسش ندارم اما مامانم گیر داده میگه که تو میتونی هرچ ...

خب با اتوبوس برو 

برای جیزی ک میخوای تلاش کن

میترسم اجبار کنم اگه بعدا اتفاقی بیوفته میگن تقصیر خودت بوده

خب بگن برات مهم نباشه 

مسیر خودته زندگی خودته بشین قشنگ برنامه ریزی ببین چی برات مهم تره