2777
2789

بردمش امروز متخصص یه شربت دیفن هیدرامین داد با یه قطره استامینوفن با یه قطره گفت سیستم ایمنی رو میبره بالا ولی نمیدونم چرا حس میکنم داروهاش خوب نیست   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تب داره؟ یادت باشه هیچی مثل شیر خودت نیست

پاشویه با آب ولرم و نمک دستتو مرطوب کن آروم بکش ب سرو صورتش نترسه

آب سیب ام بدی بخوره خوبه

پیاز ام حلقه کن کف پاهاش بعد جوراب بپوشون

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

تب اش چنده ؟ از کی نخورده چیزی ؟‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ویروس جدیده خیلی مراقبش باش من دخترم سه سالشه گرفت تبش تا ۳۸ درجه هم رسیده بود ...مدام دستمال آب ولرم بزن پاشویش کن غذا ام زورش نکن استفراغ می‌کنه اگه شیر تونستی بده بهش دختر من ک چیزی نخورد مجبور شدم سرم بزنم براش

عزیزم اصلا دکتری که زود آنتی بیوتیک میده فکر نکن کارش درسته بیماریها اولش ویروسی هستن درمان نشن باکتریها رشدمیکنن و نیاز به آنتی بیوتیک پیدا میشه اگه بتونی کتاب همه کودکان سالمند اگر....رو پیدا کنی و بخری خیلی راهنمایی‌های خوبی داره

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
گفت هر هشت ساعت دو ونیم سی سی پس چه دکتر نفهمید یعنی امروز رفتم برا یه قطره

عزیزم اون دکتره، خانمای سایل دکتر نیستن که، دیفن هم بده، دکتر تجویز کرده، اون دیفن هیدرامین کامپانده که نباید به بچه کوچیک داد