2777
2789

من با مادرشوهرم همسایه دیوار به دیوارم،کاری به کارش ندارم و تا دعوت نکنه معمولا نمیرم.هممه کارهاشون با شوهرمه،من وقتی صبح میرم خونه مامانم معمولا از پشت پنجره میفهمه و دقیقا روزی که خونه نیستیم و میدونه من اونجام به شوهرم زنگ میزنه شام بیاین و عروسش و دختراشو دعوت میکنه،درحالیکه الان مدارس تعطیله و لزومی نداره فقط جمعه دعوت کنه،چند باااار این قضیه تکرار شده ،من خیلی سعی کردم رابطمو باهاش خراب نکنم اما این مدل بیمحلی هااش باعث میشه ازش فاصله بگیرم،اینم بگم با اونیکی عروسش رابطش خوبه مثلا چند روز پیش جایی دعوت بودیم به شوهرم گفته بود خانمت میاد؟شوهرم گفته بود فکر نکنم امتحان داره،دیگه به خود من زنگ نزد اما همزمان زنگ زده بود به جاریم گفته بود اسنپ گرفتم بریم

میخوام متوجه رفتار زشتش بکنم شما میگین چی بگم بهش?انتظار داره من خیلی خوب باشم باهاش اما خودش هربار بیمحلی میکنه

بااینجورادما درنیفت ولش بهتربهت کاری نداره زندگیتوبکن

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت داری میگی ازش فاصله گرفتی تا دعوت نکنه نمیری بعد توقع داری احساس صمیمیت و نزدیکی هم بهت داشت ...

نه ببین رفتار اون باعث میشه،من چند سری خودم زنگ زدم گفتم شب میایم اونجا نمیخواستم حس کنه فاصله میندازم اما این رفتارش عجیبه

وقتی تو نباشی شوهرت میره بدون تو؟یعنی هیچوقت شوهرت نگفته خواهرا و زن داداشا هستن چرا زن من نیست؟؟؟

بله شوهرم هرروز میره،شوهرم فکر میکنه اتفاقیه اما من سعی میکنم قانعش کنم اون با وجود ابنکه میدونه من نیستم مهمونی میگیره

بله شوهرم هرروز میره،شوهرم فکر میکنه اتفاقیه اما من سعی میکنم قانعش کنم اون با وجود ابنکه میدونه من ...

پس شما باید شوهرت رو متوجه رفتار زشتش کنی ک بدون شما میره.

یه بار دو بار ده بار اتفاقی.همیشه ک اتفاقی نیست.

مگه چقدر دوره خونه مادرت،شماهم برا شام خودت برسون،بگو فلانی گفته دعوت کردین.

و حتی تعارف بزن ک نبودی وگرنه کمی زودتر برا کمک میرفتی

آره نرم اونجا خیلی راحت ترم،اما جالب اینجاس که شاکیه که چرا نمیاین

به شاکی بودنش اصلااهمیت نده چون طبیعیه  وهیچی هم بهشون نگو کارخودتوبکن😅

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
نظراتتو دوست دارم 😉😉من میخواستم دیدم گله کنم الان منصرف شدم

لطف داری🌹

موفق باشی