من ی دختر ۱۹ ساله اهل شهر کرمانشاه هستم ساکن خود کرمانشاه از کرد های کلهر و تنها به این دلیل این تاپیک رو زدم که بگم نداریم این اتفاق ها بیفته و تنها انسانیت مد نظرم بود نخواستم ارق ملی خودم رو پایین بیارم ولی همتون اومدید تهمت زدی که شام غریبان گذشته تو دروغ میگی و خیلیا کاری کردید که تاپیک تعطیل بشه و و گفتید تو افغانی یا عرب هستی
من کردم ولی نمیگم کردم میگم انسانم انسان و پشت انسان وایمیسم و خیلیا گفتین چرا خودت نرفتی جلو کمک کنی من عرض کردم همون اول که من خواستم برم خانوادم نزاشتن و خودم هم ترسیدم گفتم الان باز چیزی بشه دوباره اون جنجال و قضیه مهسا شروع میشه چون از طرفی هم کورد بودم اگ چیزی میشد دوباره میگفتن یکی دیگه از دخترای کورد رو کشتن و دوباره آشوب میشد
تنها کاری ک تونستم بکنم این بود از ته قلبم بیام بگم اگر مسافری به کشور ما میاد خوش برخورد باشیم
من مدنی نی نی سایت نبودم و نمیدونم چه اتفاقی افتاده گویا که ی جمع افغان و ایران و عرب تو این سایت دعوا کردن اونطور که از کامنت ها فهمیدم و فکر کردید از اونام ولی خداییش دک طرفه مقصریم که انقدر باهم بدیم
البته مقصر هم نیستیم سیاست هاست که مارو از هم جدا کرده
ایرانی؟افغانی؟عربی؟افریقایی؟امریکایی؟کره ای؟سفید پوست؟سیاه پوست ؟...اینا هیچوقت مهم نیست انسانیت مهمه شما به هموطن خودتون حمله میکنید وقتی که میاد حرف بزنه بگه چند نفر در حق یک عرب بدی کردن
ولی بنظرم دولت و سیاسی
ت هر بلایی سر ملت های مختلف بیاره حقشونه چون اینطوری تحت تاثیر قرار میگیرن و حرفاشون رو باور میکنن من فکر کردم بیام حرف بزنم شما دلسوزی میکنید ولی نه تنها به قومیت های مختلف حتی به منم به شدت توهین شد و از آخرم تاپیک تعطیل و اونیکی اکانتم تعلیق برای نینی یار ها هم متاسفم که منو تعلیق میکنن چیه نکنه شماهم فکر کردید من افغان یا عربم؟متاسفم امید وارم حداقل چند نفر قبل تعطیل شدن همین تاپیک هم حرفای منو بشنوه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲ما همه مثل همو انسانیم من نخواستم با این تاپیک تفرقه بندازم همه جا بد هست خوبم هست همه انسانیم
اگ همه اینارو میفهمیدن و انسان های کل کره زمین دست به دست هم میدادن هیچوقت سیاست ها و دولت ها زور اینو نداشتن اذیتمون کنن
اونا با این حرفا که از کشور و ملیت و قومیت های مختلف هستیم رو تو کلمون جا کردن که مارو رو به روی هم قرار بدن لطفا به خودتون بیایید
ختم کلام حالا هر چی میخوایید بگید ولی واقعا جواب نمیدم خودتون ب چشم ببینید که چطور با هموطن خودتون رفتار میکنید انتظار دارید حتی یکی بیرون از کشورمون میاد اینجا بدش از ما نیاد
مگه من چی گفتم که اینطور کردید