2777
2789

من ی دختر ۱۹ ساله اهل شهر کرمانشاه هستم ساکن خود کرمانشاه از کرد های کلهر و تنها به این دلیل این تاپیک رو زدم که بگم نداریم این اتفاق ها بیفته و تنها انسانیت مد نظرم بود نخواستم ارق ملی خودم رو پایین بیارم ولی همتون اومدید تهمت زدی که شام غریبان گذشته تو دروغ میگی و خیلیا کاری کردید که تاپیک تعطیل بشه و و گفتید تو افغانی یا عرب هستی 

من کردم ولی نمیگم کردم میگم انسانم انسان و پشت انسان وایمیسم و خیلیا گفتین چرا خودت نرفتی جلو کمک کنی من عرض کردم همون اول که من خواستم برم خانوادم نزاشتن و خودم هم ترسیدم گفتم الان باز چیزی بشه دوباره اون جنجال و قضیه مهسا شروع میشه چون از طرفی هم کورد بودم اگ چیزی میشد دوباره میگفتن یکی دیگه از دخترای کورد رو کشتن و دوباره آشوب میشد 

تنها کاری ک تونستم بکنم این بود از ته قلبم بیام بگم اگر مسافری به کشور ما میاد خوش برخورد باشیم

من مدنی نی نی سایت نبودم و نمیدونم چه اتفاقی افتاده گویا که ی جمع افغان و ایران و عرب تو این سایت دعوا کردن اونطور که از کامنت ها فهمیدم و فکر کردید از اونام ولی خداییش دک طرفه مقصریم که انقدر باهم بدیم 

البته مقصر هم نیستیم سیاست هاست که مارو از هم جدا کرده 

ایرانی؟افغانی؟عربی؟افریقایی؟امریکایی؟کره ای؟سفید پوست؟سیاه پوست ؟...اینا هیچوقت مهم نیست انسانیت مهمه شما به هموطن خودتون حمله میکنید وقتی که میاد حرف بزنه بگه چند نفر در حق یک عرب بدی کردن  

ولی بنظرم دولت و سیاسی

ت هر بلایی سر ملت های مختلف بیاره حقشونه چون اینطوری تحت تاثیر قرار میگیرن و حرفاشون رو باور میکنن من فکر کردم بیام حرف بزنم شما دلسوزی میکنید ولی نه تنها به قومیت های مختلف حتی به منم به شدت توهین شد و از آخرم تاپیک تعطیل و اون‌یکی اکانتم تعلیق برای نینی یار ها هم متاسفم که منو تعلیق میکنن چیه نکنه شماهم فکر کردید من افغان یا عربم؟متاسفم  امید وارم حداقل چند نفر قبل تعطیل شدن همین تاپیک هم حرفای منو بشنوه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲ما همه مثل همو انسانیم من نخواستم با این تاپیک تفرقه بندازم همه جا بد هست خوبم هست همه انسانیم 

اگ همه اینارو می‌فهمیدن و انسان های کل کره زمین دست به دست هم میدادن هیچوقت سیاست ها و دولت ها زور اینو نداشتن اذیتمون کنن 

اونا با این حرفا که از کشور و ملیت و قومیت های مختلف هستیم رو تو کلمون جا کردن که مارو رو به روی هم قرار بدن لطفا به خودتون بیایید 

ختم کلام حالا هر چی میخوایید بگید ولی واقعا جواب نمیدم خودتون ب چشم ببینید که چطور با هموطن خودتون رفتار میکنید انتظار دارید حتی یکی بیرون از کشورمون میاد اینجا بدش از ما نیاد 

مگه من چی گفتم که اینطور کردید

به جای کتاب نوشتن توی دو خط اصل قضیه رو میگفتی لااقل بفهمیم چی شده 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که در جریان نیستم چی شده

ی تاپیک زم گفتم یک عرب رو جلو در مسجد کرمانشاه کتک زدن تو شام غریبان همه گفتن دروغ میگی یا افغانی یا عرب 

میگفتن کورد ها شام غریبان ندارن اتفاقا خیلی هم عشق ب امام حسین دارن کورد ها ولی خیلیا باور های غلطی تو ذهنشونه

ی تاپیک زم گفتم یک عرب رو جلو در مسجد کرمانشاه کتک زدن تو شام غریبان همه گفتن دروغ میگی یا افغانی یا ...

قبول دارم ما خیلی قومیت زده شدیم 

دوستم هم عرب هست شمال زندگی میکنه میگه سوار تاکسی بودم با تلفن با مامانم عربی حرف زدم تاکسی زد کنار گفت خانم پیاده شو‌

اینقدر رفتار بدی کرده بود باهاش تحقیرش کرده بوذ 

حالا خوبه همه ایرانی هستیم 

عرب رو کتک زدن؟برای چی؟چون فقط عرب هست کتکش زدن؟کیا زدنش؟💔

اره بیچاره اومده بود هوا خوری تو چه شبی اونم تو چه جایی رد شد سرش نمیشد حتی فارسی هم بلد نبود چند تا مرد سیاه پوش رفتن کتکش زدن که خون از سر و روش می‌ریخت چرا؟چون که مرد بود سفید پوشیده بود و شلوارک پاش بود 

من خواستم برم کمکشون گفتم ولش قضیه مهسا دوباره تکرار میشه تگ من چیزیم بشه و خانوادم نزاشتن

هر آدمی که غیر مجاز اومده باید بره تمام ربطی به انسانیت هم نداره

تو کرمانشاه خیلی از عراقی ها به عنوان بیمار توریستی میان 

خداییش خیلی ارز آوری دارن برای مملکت

غیر قانونی نیستن مسافرن

من عربم 

واقعا خیلی جاها بهم توهین شده 

خیلیا بهم گفتن از ایران برو بیرون تو مال عربستان هستی 

خیلیا بهم گفتن از عربا متنفرم 

ولی تا جایی که از اجدادم می‌دونم از اول اهل اهواز بودن قبل از زمان پیامبر