2777
2789

اگر علاقه داری عالیه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بستگی به فرد داره نه نظر بقیه 

اما از نظر بازار کار بله شاخه ها علوم‌پزشکی  همیشه کار هست

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست ندارم

رشتهای تاپشو هرکسی درنمیاد اگرم دربیاد بازم کلی سال باید درسشو بخونه تابتونه یجاییو اوکی کنه و شروع ب کار کنه

بنظر من رشتهای فنی و کاردانش بهترن

نظر من اینه

۹۵ درصد بستگانم رفتن تجربی و الان هیچی ب هیچی

دخـتـر آریـایـی 💙                                                           ۱۴۰۰.۰۶.۰۹:)🤍
رشتم تجربیه رتبم حدودا 20 تا 25 هزار چی برم؟

به چی علاقه داری؟

اگه به محیط بیمارستان علاقه داری رشته های پرستاری و اتاق عمل و هوشبری و اینا

اگر علاقه نداری، تغذیه، فناوری اطلاعات سلامت ...

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
هعی خواهر خیلی زحمت کشیدم تهش هم ی رتبه 5 رقمی گذاشتن تو بغلم

حق داری تجربی بیشترین شرکت کننده داره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

من دوست ندارمرشتهای تاپشو هرکسی درنمیاد اگرم دربیاد بازم کلی سال باید درسشو بخونه تابتونه یجاییو اوک ...

تجربی رشته خوبیه من سه سال دبیرستان تجربی خوندم الان منظورم انتخاب رشته دانشگاهیه رتبم 20 تا 25 هزار منطقه 2 میشه نمیدونم کدوم رشته رو انتخاب کنم رشته هاش و بازار کار رشته هاش بدک نیست

به چی علاقه داری؟اگه به محیط بیمارستان علاقه داری رشته های پرستاری و اتاق عمل و هوشبری و اینااگر علا ...

میارم پرستاری و اینا رو با این رتبه؟ بنظر خودم امیدی نیست

میارم پرستاری و اینا رو با این رتبه؟ بنظر خودم امیدی نیست

شهر دور و اینا شاید

وگرنه بعید میدونم

شهر دور و اینا شایدوگرنه بعید میدونم

هعیییی اخه پرستاری و هوشبری هم استانیه بومیه انتخاب رشتش.. 

حالا خودم نمیدونم برم بهداشت یا فوریت پزشکی یا شیمی بوعلی سینا همدان

هعیییی اخه پرستاری و هوشبری هم استانیه بومیه انتخاب رشتش.. حالا خودم نمیدونم برم بهداشت یا فوریت پزش ...

بهداشت بهتر از بقیه ایناست که گفتی

یه رشته بهداشت مدارس هم جدید اومده

یه جور تربیت معلمه 

درباره اونم یه تحقیق بکن

تجربی رشته خوبیه من سه سال دبیرستان تجربی خوندم الان منظورم انتخاب رشته دانشگاهیه رتبم 20 تا 25 هزار ...

اها

من عنوانتونو ک دیدم فک کردم میخواین تازه رشته دبیرستانیو انتخاب کنین ک خواستم بگم شاخه فنی بهتر باتوجه ب تجربهای خودم

اخه قبلا خیلی از معلمامونم بودن ک میگفتن اگ برمیگشتیم عقب بجای انتخاب رشته ریاضی یا تجربی میومدیم فنی و ...

بنظرم بی مورده بخوای توی دبیرستان برای یچیز خیلی سخت تلاش کنی وبعدش کنکور بدی باتوجه ب اون همه رقابت بالااا بعدشم ک اون چیزی ک میخوای رو در نیای...

دخـتـر آریـایـی 💙                                                           ۱۴۰۰.۰۶.۰۹:)🤍