2777
2789

ما داریم از حضور غیر قانونی مهاجمان افغانستانی حرف میزنیم یعنی اینقدر روی این مسئله تعصب دارید اصلا تعصب چی رو میکشید مگه ندیدید اون کلیپ دوربین مخفی روکه میگفت حاضره به خاطر یه مبلغ کم آدم بکشه یعنی شما طرفدار حضور غیر قانونی افغانستانی ها در ایران هستید با تعطیل کردن تاپیک دقیقا منظورتون همینه   

گفتن درصورتی که توهین باشه تاپیک رو میبندن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی تصمیم گرفته بیرونشون کنه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

نی نی بار معمولا نمیبنده ها 

افغانیا انقد زیادن مثل مور و ملخ میریزن تاپیک می‌ره هوا

خیلی حدیشون نگیرید 

اینا در حدی نیستن که ازشون بترسیم از طالبان فرار کردن سالهاست در حال فرارن مردم کشور ما میمونن می‌جنگن 

فعلانم تهدیدی برای دولت نبوده اگر باشه ریششون میخشکونه 

خیلیم تاپیک نزنید فکر کنن عددین

درحال ساخت ....:)

تمام حرف مردم ایران اینه نیایییبن به ایران آیا این توهینه که میگیم برگردین کشورتون

نمیدونم من یه تاپیک از نی نی یار ۵ خوندم که می‌گفت 

اگه میخواید درباره افغانستانی ها تاپیک بزنید قفلش کنید که بحث و توهین پیش نیاد

چون فضای سایت رو تاکسیک می‌کنه

در غیر این صورت تاپیک بوم 💣 میترکه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
نی نی بار معمولا نمیبنده ها افغانیا انقد زیادن مثل مور و ملخ میریزم تعلیق میکنن خیلی حدیشون نگیرید ا ...

تهدیه برای دولت نیستن.اما برای ملت چرا

تجاوز تعرض قتل بیماری دزدی

بگم‌بازم؟

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.