2777
2789
عنوان

ی خانوم همسایمون متاهله

2449 بازدید | 67 پست

با شاطر نانوا رابژه داره 

من خودم چند حرکتی ازش دیدم  فک کردم استباه میکنم 

ولی امروز همه زنها همسایه گفتن اره باهمن 

پسره مجرده 

ولی زنه متاهل و ی دختر ۱۷ ۱۸ ساله  داره 

ناراحت شدم 

اعصابم بهم ریخت 

اخه چرا  اسم همه زنها خراب میکنید 

لامصب خو برو طلاق بگیر بعد بیا هر غلطی میخوای بکن 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه خیلی خوشگله و تیپ میزنه 

من فک کردم بیوه اس 

امشب فهمیدم متاهله شوهرش نگهبان س

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
گلم تا چیز محکمی ندیدی نمیشه تهمت زد

ن خودم زمستون دیدم تو نانوایی پیامک  داد پسره بدونه نوبت نون و پول بهش داد گفتم شاید فامیله یا هرچی امروز زنهای دیگه گفتن باهم میرن سر قرارو  اره با پسر ه مجرده هیت 

خدا این هرزه ها رو لعنت کنه یکی از همینا زندگی منو نابود کرد اگه تو دنیا عدااتی هست لاید تاوان اشکها ...

مطمئن باشید همسرتون دوستش داشته و مرد اول کرم می‌ریزه و پیشنهاد میده .‌هیچ زنی به اجبار به هیچ مرد ایرانی نمیتونه خودش رو قالب کنه .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
همسایه ها گاهی حرف زیاد میزنن شما تا با چشم خودت ندیدی باور نکن وچیزی نگو تا نشه قضاوت

قاوت نکردم 

زنه خیلی تیپ میزنه و به خودش میرسه 

خیلیم خوشگله

حیفم اومد واقعا چرا قدر خودتو ندونی 

شوهرو دختر داشته باشی بعد ....

مطمئن باشید همسرتون دوستش داشته و مرد اول کرم می‌ریزه و پیشنهاد میده .‌هیچ زنی به اجبار به هیچ مرد ا ...

خدا رو شکر که شما ندیدید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ