2777
2789
عنوان

اونایی که مشاور کنکور خوب میخان

1929 بازدید | 20 پست

دوستان من مشاور داشتم رتبه برتر کنکور بود ۷۵ تجربی خیلی خوب بوده 

به نظر من مشاور بودنش به کنار همین که با یه رتبه برتر که دانشگاه تهران درس میخونه 

خودش انگیزه رو چند برابر میکنه 

خاستین معرفی کنم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درخاست بده اونجا بگم

تهرانه؟

میشه شمارشو برام بفرستی؟

حضوریه؟

آدرسش کجاست؟

هزینش چقدره؟ 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
اینجا نمیتونم اطلاعاتشو بزارم درخاست بده

درخواست دادم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
قبولت کردم

بهتون پیام دادم فقط بلد نیستم کجا باید بیام جواب پیام شمارو ببینم 

سلام ابجی گلم تو اون تاپیک یهو گوشی خاموش شد اومدم بعد جوابتو بدم تاپیک ترکید چی گفته بودی

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

سلام جیگر میگم تو تایپیک افکونی رویت شده بود

اره دیدمش اومدم فوش بدم ک دادم گوشی خاموش شد دیگه نفهمیدم چی گفتن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس