2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید من همه مشکلات شمارو دارم میشه ی شماره تماس بدید بهتون زنگ بزنم یا درخواست دوستیمون قبول ...

عزیزم .اینا همش از درگیری اعصاب ومعده هست اون دونه های ته حلقم تو خیلیا میشه اینو از منی میشنوی که دکتر نمونده نرفته باشم .الانم حتی بنا گوشم درد داره ..بنظرم خودتو مشغول کن و اصلا بهش فکر نکن .من کلا همه چیوبیخیال شدم گاهی قرص للوکساید ۵میخورم که برا اعصابع همش میفته دردام ..

سلام ببخشید من همه مشکلات شمارو دارم میشه ی شماره تماس بدید بهتون زنگ بزنم یا درخواست دوستیمون قبول ...

اون غدد لنفاوی منم داشتم دکتر گفت ناشی از عفونت کهنس که قبلا داشتی ...چیزی نیست .تجویز من ب شما رعایت رژیم مناسب رفلاکس معده و ورزش و مشغولیت هست .ضمنا رفلاکس عامل ته حلق و درد گلو و بنا گوش هست

اون غدد لنفاوی منم داشتم دکتر گفت ناشی از عفونت کهنس که قبلا داشتی ...چیزی نیست .تجویز من ب شما رعای ...

ممنون عزیزم پیاماتون خوندم .گلوتون پشت زبونی کوچک ته حلق شمام دونه زده بود یا غدد لنفاوی داشتین.

؟رفتم دکتر گفتن چیزی نیست