2777
2789

بچه ها شما هم شوهرتون میاد هی از خستگی هاش میگه .... ...خب زن بیچاره چه گناهی کرده از صبح تو خونه تنهاست ..... منم با این وضعیت مریضم کارهای خونه رو کردم خب منم نیاز به توجه و محبت دارم .... تازه کارش هم اداری هست چه خبره از راه می‌رسه فقط از خستگی هاش میگه ....

شور ندااارم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راننده کامیونه و بیشتر از ۱۵ساعت هرروز رانندگی میکنه دیگ گاهی اوقات از خستگی و پادرد ناله میکنه اره از خستگیاش میگه حقیقتا منم گاهی پاها و دستاشو ماساژ میدم گناه داره🥲🥲دسته مام تو خونه تنهایبم حوصلمون سزمیره دلمون توجه میخاد اما مردها هم زحمت میکشن خسته مبشن اونام نیاز ب توجه  دارن دیگه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
راننده کامیونه و بیشتر از ۱۵ساعت هرروز رانندگی میکنه دیگ گاهی اوقات از خستگی و پادرد ناله میکنه اره ...

ولی با  تمام خستگیش برام وقت میذاره و بهم توجه میکنه تا جاییک بتونه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
راننده کامیونه و بیشتر از ۱۵ساعت هرروز رانندگی میکنه دیگ گاهی اوقات از خستگی و پادرد ناله میکنه اره ...

آره منم خیلی ماساژ میدم اما حد داره دیگه... منم از صبح تنهام وقتی میاد همش بگه خستم بخوابه 

من دوست دارم شوهرم از خستگیاش ناراحتیاش سختیاش مشکلاتش برام بگه ولی هیچوقت نمیگه میگه این چیزا جاش برای خونه خونواده نیس نباید تو رو هم تحت فشار روانی بزارم مرد باید خودش حل کنه ولی من حس میکنم خستگیاشو ناراحتیاشو هرچقدرم ب روی خودش نیاره بازم حسش میکنم و دلم میخواد باهام درمیون بزاره 

من دوست دارم شوهرم از خستگیاش ناراحتیاش سختیاش مشکلاتش برام بگه ولی هیچوقت نمیگه میگه این چیزا جاش ب ...

آره خوبه نه اینکه حالت منت بشه اصلا اعصابم از دستش خورده می‌خوام اینا رو بگم بهش میترسم 🥺