2777
2789
عنوان

در ماه چند کیلو مرغ و گوشت میخرید

1810 بازدید | 52 پست

البته اگه براتون خیلی شخصی نیست بگید. میخوام ببینم چجوری خرید به صرفه داشته باشم و در عین حال سالم غذا بخوریم . اگه ممکنه بگید چندنفر هستید

من و شوهرم هرماه یه بسته مرغ و یه بسته گوشت قرمز میخریم از فروشگاه یک کیلویی مرغ و به ۱۵ تیکه قسمت میکنم گوشتم دوتیکه سه تیکه بسته بندی میکنم به تعداد حدود بیستا اینا میریه فریز میکنم متاسفانه من گوشت و مرغ نمیتونم بخورم هرازگاهی مرغ اونم سرخ کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده ۴ نفره هستیم ماهی دومرغ ی کیلو گوشت همه چی هم میپزم برامونم کافیه گاهیم مهم ...

گوشت چرخکرده یا خورشتی؟ ما دو نفریم دو کیلو مرغ یه کیلو خورشتی و یه کیلو چرخرده و دوتا ماهی میگیرم. فکر کنم زیاد میخوریم. اخه همسرم اهل سبزیجات نیست متاسفانه به خودم بود از خدام بود مثل شما باشم 

۴ نفر سه ماه یه بار ۵،۶ کیلو رون گوسفند و۱ کیلو گوساله برا قاطی چرخ کردن . خودم پاک میکنم جدا میکنم برا خورش وابگوشت وفلان 

مرغم بستگی داره ماهی یکی دوتا کامل ولی گردن و جاهای دیگش خورده نمیشه میدم به گربه 😣  رون وسینه اش میمونه 

ماهی ام یه بزرگ ماهیانه کم میخورن خودمم دوست ندارم اصلا

خانواده ۴ نفره هستیم ماهی دومرغ ی کیلو گوشت همه چی هم میپزم برامونم کافیه گاهیم مهم ...

اره بابا میرسه چون ادم هرروز که مرغ و گوشت نمیخوره مثلا استنبولی ماکارونی خوراک لوبیا یتیمچه کشک بادمجون میرزا قاسمی و... 

۴ نفر سه ماه یه بار ۵،۶ کیلو رون گوسفند و۱ کیلو گوساله برا قاطی چرخ کردن . خودم پاک میکنم جدا میکنم ...

من از فروشگاه پاک شده میخرم به صرفه تراز بیرونه از لحاظ وزنی تمیزم هست کثیف کاری نداره

اره بابا میرسه چون ادم هرروز که مرغ و گوشت نمیخوره مثلا استنبولی ماکارونی خوراک لوبیا یتیمچه کشک باد ...

من که از خداااامه. همسرم اصلا گوجه و بادمجون و کدو و اینا نمیخوره واسه همین تنوع غذاییم خیلی میاد پایین 😃