2777
2789

خانواده مادریم خیلی اهل چشم و همم چشمین خیلیییی هفت سال خودمو قایم کردم ازهمه چ پدری چ مادری. ک نیان خونم  الان خالم اومده خونه اون یکی خالم ک‌توی شهریم منم اصلا اساس ندارم اون چیزاییم ک‌دارم خرابن و کهنه خیلی خجالت میکشم پولم نداریم بخریم  خیلی قرص و بدهی داریم نمی‌دونم چیکار کنم خالم ک توشهرمونه آدرس رو داره بزور  میاره اون یکی حالمو دمه در دوروزه بدم میاد خونمون رو هم جمع کنم چیکارکنم  چقد خودمو قایم کنم همه بم میگن کسیو‌راه نمیدی. خونت  اون خالم ک اینجاس هم چن باراومده خونم پیش گفته ک  من چیزی ندارم ریزو درشت رو میگن ابرو آدمم میبرم چیکارکنم بیاین یچی بگین دلم آروم بشه من امشب ازهمه بیشتر بتون نیاز دارم

خانوادت اهل چشم خم چشمی آن

شما چرا باشی؟ 

در خونت باز بزار و پذیرایی کن همینی که است میخوان میخوان نمی‌خوان نخوان

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تماس گرفتن بگو مریض شدیم ویروس گرفتیم امکان پذیرایی ندارم انشالله دفعه بعدی 

حالا اینبار یجوری دست ب سر میکنی اما کلا اعتماد بنفس رو ببر بالا انقدر به حرف اینو اون نباش در دهن مردم بسته نمیشه 

رفت و آمد کن بهت خوش بگذره بعد یه مدت هم ببینن برات اهمیت نداره ساکت میشن 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
خانوادت اهل چشم خم چشمی آنشما چرا باشی؟ در خونت باز بزار و پذیرایی کن همینی که است میخوان میخوان نمی ...

خیلی خجالت میکشم از دیروز تاحالا آستری افتاده بجونم ک چطور خونمو نشون خالم بدم ببینه کوچیکه کلی‌پشت سرم می‌خندن بم

خیلی خجالت میکشم از دیروز تاحالا آستری افتاده بجونم ک چطور خونمو نشون خالم بدم ببینه کوچیکه کلی‌پشت ...

امضام شماره ۱ و ۲ و ۴ و ۷

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اگه خونه مادرشوهرت ی شهر دیگه است برو اونجا بگو خونه مادرشوهرم هستیم

ببین همه ی شهردیگن بجان فقط منوخالم اینجاییم. بعدشم اینسری دیگ می‌دونن الکی میگم میان در خونم

خجالت نداره زندگی هر کسی ی مدله

حالا همه ک وسایل نو و لوکس ندارن

راحت باش 

هر کی میخاد بیاد خونت بذار بیاد خونه شما همینه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اونو تو رو میخوان نه خونتو .حتما سنت کم و خودتم مثل فامیلاتون تو کار ظاهری ک میترسی.ادم میره خونه فامیل تا با گشاده روبی پذیرایی کنن و حرف بزنن.مگ قرار تمیشه اینجوری بمونی اینقد زندگی بالا و پایین داره.تازه قایم کردی بدتر فک میکنن تو دخمه زندگی میکنی.خونه تمیز باشه حله.

ببین همه ی شهردیگن بجان فقط منوخالم اینجاییم. بعدشم اینسری دیگ می‌دونن الکی میگم میان در خونم

خودتم دوسا دوش شوهرت کار کن الان واقعا نمیشه با حقوق ی نفر زندگی کرد 

اینو خواهرانه بهت میگم تا خودتون نمایید وضع زندگیتون تغییر نمیکنه تا کی میخای فرار کنی

از طرفی؛سخت کار کردن و از فرط خستگی خوابیدن بهتر از نخوردن ونپوشیدنه