2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنین

85 بازدید | 18 پست

سلام میشه راهنماییم کنید

بچه ها من با شوهرم دعوا کردم و زده سرمو شکوند قبلام  سرمو تو دعوا شکونده بود خیلی عصبی و بد دهنه دوتا بچه دارم ی بار ک واسه قهر اومده بودم خونه بابام من اینجا تو عذاب بودم اون اونجا ب فکر خوشگذرونی و دختر بازی بود بخاطر همین این سری ک زد سرم و شکوند اومدم ولی بچه هامو نیاوردم گفتم چرا ببرم من عذاب بکشم تو بفکر خوشگذرونیت باشی ولی دلم کبابه دارم خفه میشه بچه هام خیلی کوچیکن دارم از دورشون میمیرم 

قصدم جدی طلاقه حتی ی درصدم شک ندارم ولی میخوا حضانت بچه ها کلا با من باشه چیکار کنم میدونم ک نمیده  

همش ب خودکشی فکر میکنم چون طاقت دوری بچه هامو ندارم

برو پزشک قانونی سرتو شکسته اونوقت تو دادگاه بگو صلاحیت نگه داری نداره الان سر منو شکونده فردا سر بچه هارو فک کنم حصانت بدن

آقا هستم ولی چش چرون که نیستم😎                   [M❤]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وکیل پرسیدم میگن این دلیل نمیشه

باید آتو بگیری ازش که مشکل روانی بهش بخوره حصانت بگیری با وکیل مشورت کن

دوری از بچه ها سخته ولی یه درصد فکرکن ،این مردک یه سری هم بزنتت اگه مردی چی؟اون وقت اون بچه ها دیگه تا اخرعمر بی مادر بزرگ میشدن،چندوقت صبر کن به گوه خوردن میفته و حضانت بچه رو میده بهت ،زیر هفت سالن بچه هات؟

ی 🌹

دوری از بچه ها سخته ولی یه درصد فکرکن ،این مردک یه سری هم بزنتت اگه مردی چی؟اون وقت اون بچه ها دیگه ...

اره زیر هفت سالن ولی نمیخوام بیارم بزرگشون کنم ۷ سال ک شد بیاد ببره یا کلا حضانت و بده یا نده کلا نمیخوام

اره زیر هفت سالن ولی نمیخوام بیارم بزرگشون کنم ۷ سال ک شد بیاد ببره یا کلا حضانت و بده یا نده کلا نم ...

مگه نمیگی نمیتونم دوری بچه هارو تحمل کنم پس چجوری میگی نده نمیخوام ،عزیزم دختر ۹ سالگی میتونه تصمیم بگیره باتو بمونه یانه ،پسرت هم ۱۵ سالگی...البته نمیدونم بچه هات چیه جنسیتشون،...پس فعلا تا هفت سالگی نگه دار،تواین مدت هم فقط به وکیل بگو بیفته دنبال کارای حضانت...دیگه برنگرد سرخانه زندگیت،این مرد تورو دوس نداره که میزنه و سرتو میشکونه

ی 🌹

باید آتو بگیری ازش که مشکل روانی بهش بخوره حصانت بگیری با وکیل مشورت کن

مشکل روانی ک داره خیانت کار دست بزن داره دروغگو و پنهان کاره بی مسئولیت و جالبش اینجاس قیافش ببینی عوقت میگیره من خیلی خلی ازش بالاترم ولی نمیدونم چرا آدم نیس ببین حتی بگم به خواهر خودم یا خودشم چشم داره دروغ نگفتم ببین یعنی به سگ ماده هم پاش بیوفته رحم نمیکنه

مشکل روانی ک داره خیانت کار دست بزن داره دروغگو و پنهان کاره بی مسئولیت و جالبش اینجاس قیافش ببینی ع ...

اره ولی ثابت شه مثلا در انتهای شب و دیدی؟پسره که چاقو خورده بود از ماهی رفت شکایت کرد با شوهر ماهی دست به یکی بعدش دیدن که مشکل داره حضانتو دادن به باباش

اره ولی ثابت شه مثلا در انتهای شب و دیدی؟پسره که چاقو خورده بود از ماهی رفت شکایت کرد با شوهر ماهی د ...

اره دیدم لعنت به خانواده بد بابام نمیزاره شکایت کنم میگه ی مدت صبر کن