2777
2789
عنوان

بنظرتون جدا شم از این ادم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه این به فکر طلاقی؟ یاعلی

به جای فرار از مشکل دنبال حل کردن مشکل باش

از یه مشاور مشورت بگیر

اگه سیاست زنانه مخصوص همین مشکلو یاد بگیری میتونی از همسرت هم پول بگیری

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
قضاوت نکنید عنوانو اینجور زدم بیاین وگرنه قصدم جدایی نیست چیکار کنم غیر مستقیم چجوری بهش بگم که دوست ...

خب مستقیم اشکالش چیه تمام دردسرا ازوقتی شروع شدکه مامستقیم حرفامونو نزدیم مرداهم منظورمونو ازغیرمستقیم نمیفهمن.

باهاش صحبت کن قبل ازدواج طی میکزد ک جیب من جیب تو نباشه تو دوران عقد باید میگفتی حتی بهش الانم میتونی حرف بزنی 

الکی طلاق نگیر اگ قراره طلاق بگیری دوباره برگردی زمان مجردی چرا ازدواج کزدی باهاش تو مستقل میموندی دیگ چ نیاز به شوهر حقوقت رو نگو بهش فعلا پنهون کن نمیگم دروغبگیا بگو  دیر تر حقوق میگیزم این ماه ازش بخواه اگ بزاری به عهده مردمرد کلا پول نمیده بابایی منم باشه تا مامانم ازش نخواد پول نمیده فک کنم نصف مردهای ایرانی اینطورین همه ک کا ملل نیستن مجبوری یه سری اخلاقهارو بهمرور زمان کناربیای حرف بزنی باهاش بدون هیچ رودروایستی شوهرت ن معتاده ک بگی ترکش سخته ن خیانت میکنه بترسی 

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

قضاوت نکنید عنوانو اینجور زدم بیاین وگرنه قصدم جدایی نیست چیکار کنم غیر مستقیم چجوری بهش بگم که دوست ...

خجالب میکشی ؟؟؟ من‌امروز عقد کنم فرداش شماره کارت میفرستم ماهانه پول برام بریز بعد ۸ ماه رودربایستی داری

چرا غیر مستقیم؟؟؟!!!

همین چیزایی که بالا نوشتی بهش بگو.

در شرایطی که حال هر دوتون خوبه صحبت کن.

اول هم با حرفای خوب شروع کن و از زحمات یا کارهای خاصش تشکر کن و بعد بگو.

از طرف خودت بگو.یعنی نگو تو چرا به من پول نمیدی یا برام خرید نمیکنی!!!

بلکه بهتره بگی درسته که درآمد دارم ولی من دوست دارم گاهی برام‌ خرید کنی و بهم پول بدی.حس خوبی بهم میده.

اینجوری فکر میکنم حمایتم می‌کنی و احساس خوبی  میکنم.

من به خدا میگم کاش همون مال منم فقط هسیس بود ولی زیادی غر غر نمیکرد .کاش خودم پول مانتوم رو میدادم .

وای تو هر چی زهر مارم نمیکرد .کاش شوهرم انقدر بهم گیر نمیداد ‌روح وروانم رو بریزه به هم .