من با یه پسر به قصد ازدواج دارم اشنا میشم و در ارتباطم
بعد خاله های ما با هم همساین ،من همون اول بهش گفتم خالم چیزی ندونه لطفا اما متاسفانه خاله پسره رفته به خاله من گفته همه چیو منم رفتم به پسره گفتم چرا خالت همه چیو به خالم گفته اونم زنگ زده با خالش دعوا کرده خیلی بد شد چیکار کنم الان هندز هیچی نشده این چه کاری بود کردم خیلی ناراحتم ممکنه چه اتفاقی بیوفته ینی؟ مامانش حتما خیلی ناراحت میشه از دستم
من ک خیلی ازون دختره بدم اومد و دیگ هیچوقت باهاش درون حد صمیمی نشدم
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون فک میکنن ک تو حتما ازون دو ب هم زن و زیراب زنا و ببخشید دور از جونت سلیطه ای و حرف بیار و ببری و همه رو ب جون هم میندازی و همه رو با هم دشمن میکنی ای؟؟؟؟متوجه شدی؟؟؟؟میگم ک از نظر اوناها