2777
2789
عنوان

دلم گرفته خانوما خیلی هم دلم گرفته میشه بیاید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 85 پست
عزیزم بنظرم نیاز به یه تراپی داریددر واقع این حس در شما ایجاد شده ک همیشه کم میزارید و نکنه راست میگ ...

دقیقا نیاز شدید به مشاوره دارم. من حس نمی کنم کم میذارم اما برا اینکه جلو بعضی حرفاش رو بگیرم خیلی کوتاه میام اما خسته شدم واقعا. انگار من هرکاری می کنم وظیفه امه اونم هرکاری می کنه لطف و خوبیه یعنی هینطوری یاد گرفته مادرش اینطور تربیتش کرده کاملا سنتی و مطابق منافع مردانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا نمی تونم از بچگی بد تربیتم کردن تا بچه بودم فقط مواظب بودم پدر و مادرم رو ناراحت نکنم همیشه ب ...

اشتباه کردی از همون بچگی...خب طبق دل همه بریم که مبادا ازمون ناراحت بشن اونوقت خودمون چی.خودمون دور از جونت آدم نیستیم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دقیقا نیاز شدید به مشاوره دارم. من حس نمی کنم کم میذارم اما برا اینکه جلو بعضی حرفاش رو بگیرم خیلی ک ...

عزیزم همه مردا این خو رو دارن بعضیا کنترل شده بعضیا نشده شما باید سعی کنی از حق خدت نکذری و نشون بدی کاری ک می‌کنی لطفه هیچ وظیفه ای نداری مردا یا کلا بهتر بگم انسان ها عادت دارن قدر چیزایی رو ک دارن وقتی میفهمن گ ندارن اون محبته اون خوبیه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
نمی تونیم درست و آروم با هم حرف بزنیم خیلی لج می کنه به خدا

نمیدونم عزیزم 

شاید دلیل کافی به این حرف تو ن دارید.  ولی احساس میکنم شوهرتون به محبت نیاز داره 

همیشه خودتون و براش زیباا کنید خوشبو کنید  ،همیشه سعی کنید براش همون غذایی که دوست داره براش درست کنید.  بی منت باهاش محبت کنید   مثلاً وقتای که میاد خونه بدرقه یا وقتایی که میدونید الان به چه چیزی لازم داره بدون گفتن اون انجامش بدی.  می‌دونم بنظر شما محال این کارا ولی شوهرته زندگیته اومدی است که خوب بشه اگه هم نشد یه روز به دلش بیاد چه کارای که بی منت برام کرده...

درکل موضوع ت اینه که بسازی .... ولی تا حدی، یعنی اگه براش بهترین بودید این کار  کردی ولی باز همین شد حتما یه چیزی مانع است باید برید مشاوره 

اشتباه کردی از همون بچگی...خب طبق دل همه بریم که مبادا ازمون ناراحت بشن اونوقت خودمون چی.خودمون دور ...

پشیمونم که اینطور زندگی کردم اما دیگه شده جزو خوی و خصلتم هیچ جوره نمی تونم خودم رو عوض کنم

نمی تونم خدا بگم من رو چیکار بکنه که نمیتونم حتی دو روز قهر نگه دارم و مثل خودش سنگ باشم. یاد نگرفتم ...

قهر نباش سر سنگین باش من برا اولین بار یه هفته قهرموندم میخوادکاری کنه که من هرکارکرد هیچی نگم ..الانم سر سنگینم یعنی نمیتونم گرم باشم برا اولین برا نرفتم سمتش

پشیمونم که اینطور زندگی کردم اما دیگه شده جزو خوی و خصلتم هیچ جوره نمی تونم خودم رو عوض کنم

چرا میتونی.برو مشاوره میشه...منم مامانم همیشه ازم طلبکاره یجوریم رفتار میکنه که مثلا من عذاب وجدان بگیرم.ولی گفتم‌دیگه بسه..متأسفانه ماهمه چیزمونو گره دادیم به بقیه ی ادما

اللهم عجل الولیک الفرج💚
نمیاد کلا انقدر لجبازه که حرف هیچکس رو قبول نمی کنه به خصوص حرف من رو

منم به یه مشاور گفتم گفت ۱۴ سال وقت گذاشتی برای ثابت کردن بس دیگه  شما هم دیگه دست از فدا کاری و ثابت کردن برادارید  خیلی ریلکس باش از خواسته هات بگو از انتظاراتت. البته نه تو دعوا.  تو باید دیگه شروع کنی با سیاست درست بری جلو 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
عزیزم همه مردا این خو رو دارن بعضیا کنترل شده بعضیا نشده شما باید سعی کنی از حق خدت نکذری و نشون بدی ...

یه کلمه بخوام از خودم دفاع کنم که منم فلان کارا رو برات انجام میدم قهر می کنه که منت گذاشتی!

منم یه همچین وضعیتی دارم وسرد شدم هرچی میخوام بهش فک نکنم هم نمیشه واقعا برا اولین باردلتنگش نشدم ود ...

منم خیلی سرد شدم وای یادم میفته اوایل چقدر دوستش داشتم حتی بوی تنشم دیوونه ام می کرد اما الان نه فقط یه وابستگی بیخود دارم بهش که می دونم از ضعف شخصیت خودمه