2777
2789

سلام خانوما

اگه خدا بخواد میخوام چند ماه دیگه اقدام کنم اما قبلش میخوام یه دکتر خوب برم و تا اخر  تحت نظرش باشم.لطفا هرکی تجربه ای داره بگه ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

من تجربه م رو از دکترایی که رفتم و دیدم میگم واست 

نانکلی و چوبساز که اگه مشکل خاصی نداری نرو چون خیلی،شلوغههههههه و همه کارها و معاینه م هم ماما انجام میده 

پارساپور که هم وقت دهی ش هم اخلاقش و فضاش خوبه دهنفر ی نمیرن تو فقط علمش زیاد نیست یعنی برا بارداریای خاص یا پر خطر خوب نیست 

لیدا حیدریان علمش عالیه اخلاقشم خوبه اما بیست نفر باهم میرن تو خدا میدونه کدوم ازمایش مال کیه و سوال کیو جواب میده و کیو نمیده😁

فرحناز کشاورزی م اصلا نگاه نمیکنه به ازمایشات ببینه چته 😳 لامصب اخلاقم نداره که فضاشم کوچیکه و رو مخه 

طراوت فاخری  کارش عالیه اما اخلاقش تنده و خیلی م شلوغههههههههه و زیاد باهم میرن تو 😖

اینا که گفتم خصوصی بودن 

فیروزه ویسی رو کلا ولش کن نه خودش نه منشی ش 😁😂

واما ....

مــــریم زنگنه ....تو کلینیک مهدیه س  دولتیه  و خیلی شلوغ 😩 اماااااااااا دکتره خیلی اروم ...با اخلاق ...و باعلم فراوان ....یعنی ریز به ریز معاینه میکنه و سوالاتو جواب میده و دو نفر سه نفر میرن تو نهایتش ...ماما هم داره ....یکشنبه و سه شنبه هام نیست نوبت دهی م باید دو بری یه نوبت بده بهت 

سخته شلوغه اما ارزششو داره من خودم الان پیش اون میرم چون بارداری م پر خطر ه و خاصه .....یعنی ریز به ریز بیماری جد و ابادمم در اورد ها 😂😂😂😂 نمیگذره اصلا .....

میگن گنج تو خرابه س 😉 راست گفتن 

منکه مدیونشم تا عمر دارم بخاطر تموم خوبیاش 

حالا خودتم یه دید بزن برو شتید نظرمون متفاوت باشه باهم 

موفق باشی و یه نی نی گوگولی بیاری 😉😍

آلاله جان مرسی که وقت گذاشتی

نانکلی و کشاورزی و حیدریان رو تجربه داشتم و با نظرت کاملا موافقم اما بقیه رو نمیشناسم

من فعلا اقدام نکردم ببینم بارداریم پرخطره یا نه ولی میخوام قبلش یه دکتر خوب باشه که همه ازمایشای لازم رو بهم بگه و هر مکمل و ویتامینی لازمه بگه به این خاطر میخوام درست انتخاب کنم

حالا با این اوصاف به نظرت پارسا پور رو برم یا همون زنگنه؟

دکتر طراوت فاخری عالیه به نظر من اخلاقشم خوبه من خیلی دوسش دارم موقع عمل خیلی بهم آرامش داد خدایی دستشم خوب بود من بعد سزارینم خیلی راحت بودم خدا خیرش بده شلوغه ولی ارزششو داره

زندگی زیباست
دکتر طراوت فاخری عالیه به نظر من اخلاقشم خوبه من خیلی دوسش دارم موقع عمل خیلی بهم آرامش داد خدایی دس ...

آماتیس جان شما کی زایمان کردی؟

آخه میگن الان خیلی برای سزارین سخت میگیرن