2777
2789
عنوان

کسی تجربه کالری شماری داره

70 بازدید | 5 پست

من قصد چاق شدن دارم امروز شروع کردم کالری شماری رو ولی خب دیدم قبلا هم تقریبا همینقدر میخوردم فقط یکمی کمتر میخواستم ببینم کسی نتیجه دیده از این روش؟تاثیر داره ؟چندماه طول میکشه؟ 

سلام عزیزم ، تو یکی از تاپیک هاراجب اختلال خواب مادرتون گفتید که با طب سنتی خوب شد ، منم چندروزه رفتم و شروع کردم زیر نظرش ، ولی خیلی ناامیدم ،مادر شما بعداز مصرف چندماه داروهای طب سنتی خوب شد خوابش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، تو یکی از تاپیک هاراجب اختلال خواب مادرتون گفتید که با طب سنتی خوب شد ، منم چندروزه رفت ...

سلام بله خداروشکر بهتر شدن حدودا ۳ ماه دارو مصرف کرد و زیر نظر دکتر طب سنتی بود ولی الان هم کمی اختلال خواب داره هنوز ولی خب بستگی به مشکلتون هم داره و باید شما اول ببینید مشکلتون چیه اگر بر اثر بیماری یا کمبود باشه طب سنتی فایده نداره 

سلام بله خداروشکر بهتر شدن حدودا ۳ ماه دارو مصرف کرد و زیر نظر دکتر طب سنتی بود ولی الان هم کمی اختل ...

غلبه سودا دارم شدید ، طب سنتی تهران رفتن ؟ طب سنتی رفتم ولی احساس میکنم خوب نبود خودش و داروهاش ، به همین دلیل قطع کردم