2777
2789

مامانهای عزیز

با بچه دو سال و نیمه چه بازی میکنید؟ چیا سرگرمش میکنه؟

دختر من انواع اسباب بازی های موجود تو بازار رو داره اما با هر کدوم یبار بازی میکنه بعد واسش عادی میشه

ولی آب بازی دوست داره...شن رنگی نخریدم بنظرتون خوبه؟ بازی های دیگه پیشنهاد بدید

کتاب و نقاشی هم باهم زیاد وقت میزاریم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

اوج خوبی خواهر و برادر پشت هم همینه

لگو و آب بازی روزانه های بچه های منه

بقیش دیگه بازی های از خودشون دروردنخ

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
اوج خوبی خواهر و برادر پشت هم همینهلگو و آب بازی روزانه های بچه های منهبقیش دیگه بازی های از خودشون ...

یعنی یه نی نی دیگه بیارم؟   فعلا تک بچه است عزیزم میخوام برگردم سرکارم ۳ ساله خونه نشینم بچه دیگه یعنی خداحافظی با شغلم برای یه مدت طولانی 

دست تنها تو شهر غریبم همسرمم صبح تا ۱۱ شب نیست

پیشنهادت خوب بودااااا ولی اسباب بازی کم دردسرتره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه نی نی دیگه بیارم؟ فعلا تک بچه است عزیزم میخوام برگردم سرکارم ۳ ساله خونه نشینم بچه دیگه یع ...

فکر می‌کنی ، هر سال سخت تر از پارسال

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
فکر می‌کنی ، هر سال سخت تر از پارسال

واقعا؟؟؟؟؟؟ 

جدی جدی دو تا بچه بهتر از یکیه؟ من خیلی مرددم چون به معنی خداحافظی با شغلمه

اما همسرم و اطرافیان دایم میگن ولی خب اونا جای من نیستن

من عاشق دخترمم اما واسم آسون نبود تنهایی.

من عاشق شغلمم هستم اما اولویتم بچه ام هست میدونم دومی رو بیارم باز ۴ سال حداقل خونه ام

واقعا؟؟؟؟؟؟ جدی جدی دو تا بچه بهتر از یکیه؟ من خیلی مرددم چون به معنی خداحافظی با شغلمهاما همسرم و ا ...

من انقدر معجزه بعد از دومی دیدم که سبک کارمو تغییر دادم به داخل منزل و سومی رو آوردم ولی دختر عموم که همکار بودیم (معلم) دومی که ۱ سالش شد اولی هم سه ساله بود دو تا رو گذاشت مهد و ادامه داد کارشو خیلی راضیه میگه دو سال دیگه باز دو تا پشت همی میارم

من انقدر معجزه بعد از دومی دیدم که سبک کارمو تغییر دادم به داخل منزل و سومی رو آوردم ولی دختر عموم ک ...

من کارم از ۸ صبح تا ۴ بعداز ظهره یعنی یه شیفت کامل حداقل باید برم و کسی نیست واسه یک ساعت بچه ام رو نگه داره مثلا سرماخوردگی و.... واسه همین نمیخوام بهشون آسیب برسه 

واسه منم دخترم معجزه بود باید یه تصمیم بگیرم که به نفع همه باشه همسرم‌میگه میتونی یه مدت برگردی بعد دومی رو بیاریم

مرسی عزیزم ازینکه تجربیاتت رو گفتی حس خوبی گرفتم

من کارم از ۸ صبح تا ۴ بعداز ظهره یعنی یه شیفت کامل حداقل باید برم و کسی نیست واسه یک ساعت بچه ام رو ...

قربانت مهربان، البته منظورم از معجزه خود بچه ها نبودن منظورم درک تاثیر تعداد بر آموزش و تربیتشون بود 

منم متاسفانه ۴ می‌رسیدم خونه تازه برای همین راه دومو انتخاب کردم 

قربانت مهربان، البته منظورم از معجزه خود بچه ها نبودن منظورم درک تاثیر تعداد بر آموزش و تربیتشون بود

ممنون عزیزم 

بیشتر مامانای دو بچه همین نظر رو دارن

مرسی