2777
2789
عنوان

باردارم به شکمم ضربه بدی خورد

1110 بازدید | 15 پست

خانما من پنج ماهم تموم شده رفتیم پارک یهو ی توپ محکم خورد به شکمم خیلی دردم گرفت

کسی بوده تو بارداریش به شکمش ضربه خورده باشه بچش مشکلی براش پیش نیاد

دکتر گف اگه حرکاتش خوبه وخونریزی یا لکه بینی نداری مشکلی نیس

ولی میترسم خدای نکرده به سرش ضربه خورده باشه

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به سرش:)؟

نترس ان شاالله که چیزی نیست . خواهر منم به شکمش توپ خورد چند ساعت تکون نخورد بچه اش اما چیز شیرین خورد تکون خورد خداروشکر چیزی نبود‌

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خب نرو جای شلوغ دختر خوب انشالله که چیزیش نشده اون تو آبه زیر هفت لایه پوست بیشتر مواظب خودت باش

وای بخدا قلبم داره میاد تو دهنم 

نمیخواستم برم پسرم ی قسمتی از پارک مسابقه داشت خیلی اصرار کرد برم ببینم یهو نفهمیدم از کجا توپ ب شکمم خورد

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
عزیزم به سرش:)؟نترس ان شاالله که چیزی نیست . خواهر منم به شکمش توپ خورد چند ساعت تکون نخورد بچه اش ا ...

چندماهش بود؟

تکون میخوره ولی میترسم ی وقت زبونم لال اسیب دیده باشه

چندماهش بود؟تکون میخوره ولی میترسم ی وقت زبونم لال اسیب دیده باشه

نه عزیزم آسیب نمی‌بینه نترس 

۷

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه عزیزم بچه داخل کیسه آبه به سرش چرا باید ضربه بخوره اگه خونریزی نکنی و تکون بخوره حله

ممنون عزیزم  خیلی استرس گرفتم

وای بخدا قلبم داره میاد تو دهنم نمیخواستم برم پسرم ی قسمتی از پارک مسابقه داشت خیلی اصرار کرد برم بب ...

یه چیز شیرین بخور به چپ بخواب تکون خورد و لکه بینی نداشتی مشکلی نیست اون جاش عایقه‌ 

نه عزیزم آسیب نمی‌بینه نترس ۷

انشالله 

ممنون عزیزم

یه چیز شیرین بخور به چپ بخواب تکون خورد و لکه بینی نداشتی مشکلی نیست اون جاش عایقه‌

تکوناش خوبه

نگران نباش مامان من تو هشت ماهگی از پله ها افتاد زمین چیزیشون نشد فقط استراحت کن اون درد به خاطر عضل ...

مرسی عزیزم

نترس خواهر شوهرم باردار بود شکمش بزرگ بود یهو محکم خورد به دستگیره در جوری که پوستش خراش برداشت و یکم خون اومد بچه سریع خودشو جمع کرد سمت مخالف بعد ضربه ولی شکر خدا الان ۷ سالش سالم ،بچه تو کیسه اب جاش امن نترس

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌