2821
2789
عنوان

بی احترامی کردن 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 33 پست
فعلا ک اعلان زنگش میاد مسدوده ولی ت واتساپ همش پیام بده اشتباه کردم ببخشید مث خانوادم دوست دارم از ...

ببین عزیزم اشتباه منو نکن و زود تصمیم نگیر همه تو رابطه ممکن براشون مشکل بیاد اگر میخوای بهت کمک بشه از مشاور کمک بگیر حتی شده تلفنی تا بتونه کمک کنه مشاوره تلفنی رایگان هم هست ۱۴۸۰ یا داخل سایت برو قسمت کلینیک و سوالتو بپرس کمک کنند 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز نرسیده اعلام جنگ کردی با مادرش.و اونو بین خودت و مادرش قرار دادی.در حالی که قرار نیست انتخاب کنه.رابطه ی اون با مادرش به شما هیچ ربطی نداره نباید دخالت کنی.

البته اگرقصد زندگی داری.اگر نه که خوبه همینطور پیش برو

یاشاسین آذربایجان💓✌

نه حلقه آوردن نشونیم عقدمون عیده

اگه عقد بودین بهت میگفتم سعی کن عصبانیش نکنی و به توهین نرسه

اما وقتی واقعا نامزدین راحت بگم ادم بددهن پیرت میکنه. هرچقدرم بعدش ازت معذرت بخواد اما مهم اینه اون لحظه احترامت رو ازبین میبره

اگه میشه یکم جدی تر و منطقی به این مساله فکر کن

الان میتونی راهت رو جدا کنی اما بعد عقد سخت میشه ها

تازه اینم بگم ادما تو نامزدی بهترین ورژن خودشونو نشون میدن. پس بدون اینی که میبینی تمام واقعیت نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز