2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگيد انشاالله كه رفتيد مكه ادم شده باشيد

خودم ٧ تا عمه دارم مكه رفتن بدتر شدن از لخاظ حرف بيار ببريو فتنه گرى

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

[QUOTE=347862197]کادو نمی خوام منظورم اینه چه حرفی بزنم مثلاً بگم قبول باشه یا چی [/QUO

ب خودش بگو حج تون قبول 

ب بچه هاش بگو‌چشمتون روشن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

کادو نمی خوام منظورم اینه چه حرفی بزنم مثلاً بگم قبول باشه یا چی

سلام. خوبید؟ من یه سوالی ازتون داشتم، میشه بگید برای درمان واریس چه کردید ؟ توی تاپیکی گفته بودید داروی گیاهی مصرف کردید. میشه یکم توضیح بدید؟

سلام. خوبید؟ من یه سوالی ازتون داشتم، میشه بگید برای درمان واریس چه کردید ؟ توی تاپیکی گفته بودید دا ...

راستش من ی دکتری از اینستا پیدا کردم که داروهای گیاهی خاصی تجویز می کردن که همشون بسته بندی داشت و تاییدیه و اینا هم داشت من قبلاً لیز کرده بودم جواب نداده بود برگشته بود ولی با ایشون درمان شدم خودشم حضوری هم نبود 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃