2777
2789
عنوان

اونایی که درس خوندن و اونایی که درس نخوندن پشیمون هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 39 پست
درس خوندم و راضی هستم.‌ به نظرم چون علاقه ندارید تا مقطع کارشناسی بخونید و بعد برید دنبال مهارتی که ...

الان ۲۱ سالمه

دیر نیست بنظرت برای از اول شروع کردن؟؟

من میرسم به هرچی که میخوام:)😍🤍امسال سالِ منه♥️🪞۱۴۰۳ قشنگممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس خوندم و راضی هستم.‌ به نظرم چون علاقه ندارید تا مقطع کارشناسی بخونید و بعد برید دنبال مهارتی که ...

البته من انصراف ندادم

کلا یهو خودم دانشگاه نرفتم

برام معادلسازی میکنن یا دوباره باید از اول شروع کنم؟(رشتمو میخوام عوض کنم

البته من انصراف ندادمکلا یهو خودم دانشگاه نرفتمبرام معادلسازی میکنن یا دوباره باید از اول شروع کنم؟( ...

نمی دونم عزیزم. من سالهاست ایران زندگی نمی کنم و اطلاعاتم در این مورد به روز نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کلا ذهنم داره متلاشی میشه یه دل میگم ادامه بدم یه دل میگم نهبعد میگم زشت نیست تو این دورزمونه یه مدر ...

ببین خیلیا مدرک دارند ولی چون خانه دار هستند کسی اصلا اهمیت نمیده، برای حرف مردم کاری نکن، برای احترام گذاشتن مردم کاری نکن، حرف دلت را گوش کن و فقط یه انسان باش🌹

عزیزم بچت هم قطعا اگه مامان خوبی باشی قطعا سرش بالاست و همچنین اون همسر ایندت

ببین خیلیا مدرک دارند ولی چون خانه دار هستند کسی اصلا اهمیت نمیده، برای حرف مردم کاری نکن، برای احتر ...

مرررسی عزیزمم🥲♥️ 

درس خوندم تلاش کردم از جون مایه گذاشتم برگردم عقب بازم میخونم حتی از این بیشتر خدارو شکر میکنم منو ت ...

سلام عزیزم میشه اسم مشاوره اتون رو بگین بی زحمت

بهت درخواست میدم لطفا قبول کنین