2777
2789

من بچه م 4ماهشه.همش تو چشم راستش اشک جمع میشه.دکترگفته تنگی مجرای اشکی داره خود بخود تا18ماهگی خوب میشه باید ماساژ بدی.من نمیدونم روزی چقد باید ماساژ بدم.اصلا فایده داره.خیلی ناامیدشدم.واقعا اثر داره.4ماهه ماساژ دادم ولی انگار نه انگار.چیکار کنم

دوستت دارم را من دلاویزترین شعرجهان یافته ام.   تقدیم به عشقم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگم چرا تا حالا بی تاثیر بوده.من موقع ختنه کردنش مردم از بس گریه کرد.دکتر میگف بی حسی زدیم بهش بازم داشت1ساعت دائم گریه میکرد .میترسم از میل زدن

سلام منم اومدم بگم که نتیجه چی شد شاید باور نکنید اما درست همون روزی که این تاپیکو زدم و خیلی پریشون بودم بچه م تب کرد و آبریزش بینی داشت همون روزم خوب شد درست وقتی 3ماهش تموم. شد.من تو تاپیک ارزوها شرکت. کردم و سلامتی بچما ارزو کردم و به لطف خدا به ارزوم رسیدم.