2777
2789
عنوان

ریفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 92 پست
دختر منم رفلاکس داره واکنس ۴ ماهگی ۶۴۰۰ بود وزنش کمه؟؟؟

برا دختر فکر کنم خوب باشه پسرا باید بیشتر باشن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

یاد خواهر زادم افتاد،اونم رفلاکس پنهان داشت و اصلا شیر نمی‌خورد با چه وضعیتی سرنگ و اینا بهش شیر میدادن،ولی بعدش زودتر غذا کمکی شروع کردن براش و آمپرازول هم میدادن به مرور بهتر شد،الان ۵ سالشه فداش بشم الهی، سختیش تو همون اوایل بعدش غذای کمکی و اینا کم کم به مرور خوب میشه ،ولی خیلی سختی کشید خواهر خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم رفلاکس داره واکنس ۴ ماهگی ۶۴۰۰ بود وزنش کمه؟؟؟

بله توی ۴ ماهگی حداقل باید ۷ کیلو باشن بچها

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تو کل عمرم تاحالا ندیده بودم نوزاد شیر نخوره دور و برم پر بچه است ولی همشون شیر و با اشتها میخورن و ...

من اوایل از تو بدتر بودم و اون تایم قشنگ رو ب خودم و اطرافیانم جهنم کردم الان میگم چرا اینجوری کردم و اون دورات ک میشد کلی کیف کنم حروم کردم ول کن ب حرف دکترت گوش کن و سخت نگیر

یاد خواهر زادم افتاد،اونم رفلاکس پنهان داشت و اصلا شیر نمی‌خورد با چه وضعیتی سرنگ و اینا بهش شیر مید ...

😭😭😭😭قد وزنش چطوره؟ بله منم واقعا اذیتم قبل از بارداری کلی مطالعه و اگاهی کسب کردم ولی اصلاااا نمیدنستم ریفلاکس نوزاد وجود داره 😥

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
ممنون بابت راهنماییات وزن گیری گل پسرتون چطور بود بهتر شد ؟

پسر منم.  وزنش معمولی بود ۳۶۰۰ بدنیا اومد 

مثلا. ۶ماهگی. دخترم اگه ۹۲۰۰ بود. پسرم ۶ماهگی ۸۱۰۰ بود انگار

کم بود 

همه میگفتن. تپل نیس 

ولی. افتاد غدا بهتر شد

بااینگه. شیرم خوب بود بازم. روند وزنگیری. کند بود

دوسالگیش شد ۱۴.۵۰۰

الانم ۴سالشه. تپله. ۲۳کیلوعه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
منم حرف مردم اذیتم میکنه دوماهگی چند بود وزن پسرت گلم

یادم نیست فکنم ۵۲۰۰ بود  من حرف مردم اصلا برام مهم نیست  بچس دیگه یکی چاق یکی لاغر قرار نیست همه مثل هم باشن که مهم حرفه دکتره که گفته خوبه دیگه الکی برای حرف مردم اوقاتمو تلخ نمیکنم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
مرسی عزیزم راستی شما غذای کمکی رو شروع کردین؟

نه همین امروز چهار ماهه شد پدرش اجازه نمیده دکترشم فعلا چیزی نگفته میترسمم بهش غذا بدم بدتر بشه