sana827 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 789 عنوان دلم میخاد سرم بزارم زمین از دست مامانم بمیرممممممممم😭😭 104 بازدید | 6 پست اولا ۲۲سالمه مامانم میره یک هفته کربلا میگه نبینم سارا بیاری خونه خوشم نمیاد من نیستم دوستت بیاری خونه انگار بیارم چی کیشه😭😭😭😭میگه من دوست ندارم ریختو پاش میکنی میگم مگه بچه ایم جمع میکنیم میگه خوشم نمیاد اصلا میگم من که میرم خونشون میگه نرو بخدا دار دنیا همین ی رفیق دارم همیشه تنهام انگار پسر میخوام بیارم اینجور میگه قدرم نمیدونه مثل بعضی دخترا پسر نمیارم 😭😭😭خیلییی تنهام همیشه خونم باشگاهم میگه چیه باشگاه میری که گی گرونه و... بازار میرم میگه چرا بیهدف بیرون میری انتظار داره خونه باشم رفیق نداشته باشم بعدم تایچیز بگم میگه با زنداداشت برو بیرون خب من دام نمیخاد بازنداداش برم بیذون دوست ندارم باهاش صمیمی باشم مگه زوره دوست دارم با سارا باشم تا زنداداش بیستودوسالمه دخالت میکنه به ارتباطاتم 1403/05/06 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00elahe عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 1041 برو خداروشکر کن ک مثل من حرفای خیلی بد نمیزنه دلتو بشکنه و مدام کتکت نمیزنه من 21 سالمه💔
sana827 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 789 برو خداروشکر کن ک مثل من حرفای خیلی بد نمیزنه دلتو بشکنه و مدام کتکت نمیزنه من 21 سالمه💔 کتککک؟ تو وامیستی همینجوری ی بار جلوش واستا نزار بهت بی اخترامی کنه ینی چی کتک سنت بالاست
sana827 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 789 کاش سطح دغدغه منم این بود دغدغه من فقط این نیست چه ربطی داره مامانم سخت گیره نمیزاره کاری کنم جای من نیستی بفهمی
00elahe عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 1041 کتککک؟ تو وامیستی همینجوری ی بار جلوش واستا نزار بهت بی اخترامی کنه ینی چی کتک سنت بالاست بار ها منو زده در حدی ک قابل شمارش نیستنمونش ی بار با کفگیر زد سرمو خونی کرددیگ ناه ندارم بعد من کسیو ندارم پشتم باشه میزنه منو میکشه خواهر برادرامم همه دشمننبخدا فقط جسمم زندست💔
sana827 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 789 بار ها منو زده در حدی ک قابل شمارش نیستنمونش ی بار با کفگیر زد سرمو خونی کرددیگ ناه ندارم بعد من کسی ... الهی بگردم ازدواج کنیم راحت بشیم از دست اینااا منم از داداشم حالممم بهم میخوره مامانم طرفداری اون میکنه