2777
2789
عنوان

اعصابم خورده از دست مامانم چرااینجوریه میخام گریه کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 26 پست
مامان من بدتر از اینه بابا :)))))حتی تو لباس پوشیدن من دخالت میکنه که چی بپوش چی نپوشالان هم دوستی ن ...

اخه دوستم بچه دوست مامانمه خانوادشونم خوبه 

مامان منم به حجابم کار داره اما حجاب انقدر رومخم نیست که ارتباطاتم دخالت کنه رومخمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دوستم بچه دوست مامانمه خانوادشونم خوبه مامان منم به حجابم کار داره اما حجاب انقدر رومخم نیست که ...

مامانت وسواسه به تمیزی و اینا؟

مامانم چون از دختره خوشش نمیومد و وسواس بود که خونه کثیف نشه دوس نداش همیشه تنها بودم اجازه نمداد

مامانت وسواسه به تمیزی و اینا؟مامانم چون از دختره خوشش نمیومد و وسواس بود که خونه کثیف نشه دوس نداش ...

اره مامان منم همینه اما اگه بگم زنداداش بیارم میگه بیار اما سارا نه مگه هردو کثیف نمیشه؟ نمیفهممش

بنظرم اونک نیس بیار دوستتو جاییو رو هم کثیف نکن بش نگو فهمید هم عادی برخورد کن نترس بگو اره اومد تا ...

اخه دوستمم نمیاد خونمون وقتی تنهام ترجیح میده بیاد مامانم میگ عرضه داره وقتی خونه ام بیاد

زنداداشت ک جزوی از خانوادتونه و اینکه شاید تمیز تره :)بیخیالشون بابا

اره میگه جزوی ازخانوادمونه زنداداش ایراد نداره اما من نمیخااااااام با زنداداشششم باشم نمیخااااام مگه زوره حال نمیکنم باهاش به عنوان دوست فقط صحبتای عادی داریم

میفهممت همون مامانت خونه نشد بیاد دوستتو از دست نده

فهمید بد میشه ها اخه خاهر برادرام لو میدن که دوستم اوردم😭😭😭البته خاهرام متاهلن اما بازم لومیدن

فهمید بد میشه ها اخه خاهر برادرام لو میدن که دوستم اوردم😭😭😭البته خاهرام متاهلن اما بازم لومیدن

ب بابات بگی طرفداری نمکنه ازت؟ :/

یبار ب بابات بگی مشکلش چیه خو تنها شدم خخخ داستانایی داریما کاملا درکت میکنم

ب بابات بگی طرفداری نمکنه ازت؟ :/یبار ب بابات بگی مشکلش چیه خو تنها شدم خخخ داستانایی داریما کاملا د ...

بابام ب هیچی کار نداره و دخالت نمیکنه ب تخم... شه همه چی