به امید خدا،خانم دکتر آینده هستمتویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
منم مخاما ولی وقتی میرم بیرون پسرای این دور زمونه رو میبینم که متاسفانه بنده خشتکشونن کلا کنسل میشه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خواهشا به شوهر کردن به چشم تفریح و خوشگذرونی و فرار از خونه پدر و فرار از مجردی نگاه نکنید،چون از این خبرا نیست،نمیخوام ناامید کنم یا فاز منفی بدم،بخدا از وقتی بچه دار شدیم فهمیدیم زن بودن و مادر بودن سختترین کار دنیاست،روزی هزاربار از خودم متنفر میشم،از زندگی مشترک بیزار میشم
عجله نکن بابا، برو دانشگاه، یا سرکار واسه خودت بگرد و بعد این تجربه ها ازدواج کن، ازدواج با آدم خوب و مناسب خوبه اتفاقا، ولی هر چی بموقعش قشنگه، نه زود و نه دیر!
عجله نکن بابا، برو دانشگاه، یا سرکار واسه خودت بگرد و بعد این تجربه ها ازدواج کن، ازدواج با آدم خوب ...
آره میدونم ،ولی لعنتی آروم قرار ندارم تازگیا نمیدونم چمه🥲
به امید خدا،خانم دکتر آینده هستمتویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان