2777
2789

۱۲‌کیلو اضافه وزن دارم

میخوام رژیم بگیرم شیرم خیلی کم میشه

رژیمم که نگیرم خیلی گنده شدم

افتضاح شدم

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

حتما باید با متخصص صحبت کنی اگر اون با تومه به شرایطت بگه میشه باید حتما باز از متخصص برنامه بگیری‌. تو این شرایط بهتره سرخود کاری نکنی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

چجوری شیر میدین و وزن کم نمی کنین؟ من که تا دو سالگی بچه هام عین اسکلتم هر چیم بخورم همونم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری شیر میدین و وزن کم نمی کنین؟ من که تا دو سالگی بچه هام عین اسکلتم هر چیم بخورم همونم

شیرم خیلی کمه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

خوش به حالت لذت ببر

کمبود ویتامین و آهن میگیری اگه میتونی کنترل کنی بگیر احتمال کم شدن شیر هم هست

به نظرم سعی کن فقط تغذیه ات سالم باشه و اگه تونستی ورزش کنی

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
کمبود ویتامین و آهن میگیری اگه میتونی کنترل کنی بگیر احتمال کم شدن شیر هم هستبه نظرم سعی کن فقط تغذی ...

🥺 خونواده م خیلی مسخره م میکنن

میگن بشکه شدی اعتماد به نفسم‌ میاد پایین فک میکنم همه اینجور فکر میکنن

شوهرم چیزی نمیگه 🥺 نمیدونم نظر اونو

🥺 خونواده م خیلی مسخره م میکننمیگن بشکه شدی اعتماد به نفسم‌ میاد پایین فک میکنم همه اینجور فکر میکن ...

شیر خشکی که نیست شیر مادره باید برای شیردهی توان داشته باشی

همین حرفهاتو بهشون بگو 

بگو اگه شرایط داشتم خودم رژیم می‌گرفتم چرا اعتماد به نفسمو پایین میارین

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید