2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری مثبت مدیکور

335 بازدید | 10 پست

دوستان من دو الی نهایت ۴ روز دیگه پربود جدبدمه کیت تخمک گذاریم مارک مدیکور همچنان مثبت !!! بی بی چک منفی ..تو سایت خود کیت تخمک گذاری ها هم نوشتن ماه اول بارداری کیت تخمک گداری مثبت نشون مبده...یعنی من الان باردارم؟

ینی کیت تخمکگذاری زودتر نشون میده؟؟منم شنیده بودم ولی اطرافیانم انحام ندادن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

میشه اگه  کسی میدونه راهنماییم  کنه خواهرا شوهدم بچه نمیخواد من میخوام ماه قبلم فقط یکبار رابطه داشتبم اخراش با کاند..م بود بعدشم من اینقدررر دردهای پریودی داشتم ک فقط گرمی میخوردم ک پریود بشم چون تخمک گذاری رو بلد نبودم فک میکردم اون تایم تخمک ندارم پریووم شدم کلا پریودام ۲ الی ۳ روزه اون ماه سر دو روز زود و کم تموم شد بعدشم شوهرم رفت شهرشون تا لان رابطه نداشتیم یکبارم ک اومد من مریص بودم مهمون بود ..تا الان هیچبی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=347839671]ینی کیت تخمکگذاری زودتر نشون میده؟؟منم شنیده بودم ولی اطرافیانم انحام ندا واقعا نمیدونم ولی بی بی چکهای من منفی هستن حتی تا چند شب پیش ولی اره خودم تو سایت کیت خوندم ک صحت داره 

میشه اگه کسی میدونه بگه لطفا دل تو دلم نیست جوابشم چند روز دیگه مسخص میسه میام مبگم بهتون

کاش کسی که تجربه داشت میومد میگف،،عزیزم انشالا که بارداری❤️

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
مرسی گلم خواهری کردی جواب دادی مهربون ♥️

فخواهش گلم،تاپیکتو ذخیره میکنم بیام خبر بارداریتو ببینم😉

فخواهش گلم،تاپیکتو ذخیره میکنم بیام خبر بارداریتو ببینم😉

وای خدا تو چقدر مهربونی ماشاءالله مرسی آجی🥺😍🙏♥️💝 انشاءالله خدا  واست خوش رقم بزنه💝🙏

میشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه خواهرا شوهدم بچه نمیخواد من میخوام ماه قبلم فقط یکبار رابطه داشت ...

ببخشید شما باردار بودی منم بی بی زدم منفی بود اما کیت مدیکور مثبت شد ۴روز دیگه موعدمه کاشک بیای بگی انشالله منم باردارباشم