2777
2789

همسایه مون ی مقدار دنبه یا نمیدونم چربی داشت بهم گفت ببر بذار یخچالت بعد ازت میگیرم چند ماهی خبر نشد حدود یک کیلو یا یکم بیشتر.بعد من گفتم دنبه خاصیت داره اینم لازم نداره بهش بگم پولشو بدم بهش گفتم گفت آره لازم ندارم بردار پولشو بده گفتم قیمت بده گفت نمیدونم گفتم بپرس ک مدیون نشم.من یکبار استفاده کردم شک کردم خراب شده باشه.الان دیدم بو گرفته.ب نظرتون پول همه شو بدم چکار کنم مدیون نشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه از من لامپ گرفت برای حیاط وصل کنه بعد بیاره سوزوند نیاورد.صندلی پلاستیکی مو برد شکسته آورد و صندلیم صورتی پررنگ بود شد صورتی بی‌حال از بس تو آفتاب بود.متر بزرگ مال شوهرم بود برد پرده هاشو متر کته نیاورد. قابلمه کوچیکم دستش گفت ندادی بهم.نوار بهداشتی و چای ک سیب زمینی اینا میاد میگیره پس نمیاره.شلنگ مون رو میگیره میبره ۴ ماهه میبره تا نرم نیارم نمیده بهم.الانم ۱ ماهه دستشه.کلافه شدم از دستش.

همسایه مون ی مقدار دنبه یا نمیدونم چربی داشت بهم گفت ببر بذار یخچالت بعد ازت میگیرم چند ماهی خبر نشد ...

باید میزاشتی تو فریزر که خراب نشه. تو یخچال معلومه یکماه بمونه بو میگیره