2777
2789
بزرگ علوی ؟      واسه باردار شدن نه ولی برای خوندن کتاباش چرا

عزیزم متخصص زنان هم داریم اسمش بزرگ علوی مطبش سمت قلهک هست آن بزرگ علوی که شما میگی نویسنده هست... 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خیلی وقت پیش میرفتم پیشش سمت قلهک بود مطبش نزدیک بیمارستان کیان تو نت بزن تلفن و آدرس میاد بزرگ علوی متخصص زنان البته آگه ایران باشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم متخصص زنان هم داریم اسمش بزرگ علوی مطبش سمت قلهک هست آن بزرگ علوی که شما میگی نویسنده هست...&n ...

اونو که میدونم نویسنده هست خودمم که گفتم ،  قطعا بزرگ خان علوی پزشک هم هست نصفه شبی مزاح کردم با استارتر

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
اونو که میدونم نویسنده هست خودمم که گفتم ،  قطعا بزرگ خان علوی پزشک هم هست نصفه شبی مزاح ک ...

اره عزیزم متوجه شدم که میدانی گلم ولی عزیزم ببخش میگم گاهی استارتر به مزاح احتیاج نداره به جواب درست احتیاج داره به کمک و راهنمایی چیزی که مدت هاس دیگه تو نی نی سایت دیده نمیشه یادش بخیر یک زمانی همه کمک رسان بودن تو سایت یا حداقل چیزی نمیدانستن رک میگفتن نمیدانیم میدانی گلم تا وقتی تو یک مرحله بحرانی قرار نگیری متوجه حرف های من نمیشی به هر حال عزیزم به خدا میسپارمت خدا نگهدار 

اره عزیزم متوجه شدم که میدانی گلم ولی عزیزم ببخش میگم گاهی استارتر به مزاح احتیاج نداره به جواب درست ...

ای بابا کلی وقت هیچکس حتی نبود حواب بده خودشم نبود هرکس دیگه ای هم اسم بزرگ علوی رو میشنید همینو میگفت من حتی فک کردم سرکاریم هست تاپیک 

حوصله لکچر ندارم عزیزم کاره خاصی نکردم لطفا برام سخنرانی نکن

من خودم اینجا از یه مورچه ی ناراحت نمیگذرم تو تاپیک هر کس بتونم راهنماییش کنم میرم روزی صد بار فقط به علائم بارداریشون هنوز نظر میدم زورم میگیره شنیدن همچین نصیحت هایی 

وقت بخیر

ای بابا کلی وقت هیچکس حتی نبود حواب بده خودشم نبود هرکس دیگه ای هم اسم بزرگ علوی رو میشنید همینو میگ ...

عزیزم من چیز بدی نگفتم گلم که از حرف من رنجیدی  من کلی در مورد جو این روزا نی نی سایت صحبت کردم تاریخ عضویت من و تاپیک های من ببین مشکل که من دارم آنقدر بزرگ هست که دیگه کمتر میام سایت مشکل فرزندم که اختلال اوتیسم هست را میگم شما که اینقدر خوبی و همیشه کمک میکنی گلم نباید از حرف من خواهر مجازی ات برنجی که اتفاقا باید کمی فکر کنی من نصیحت نکردم  سخنرانی هم نکردم گلم ولی میتونست براش یک سرچ کوچولو تو نت بکنی و ببینی واقعا همچین دکتری داریم میدانی عزیزم من هم وقتی اول به من گفتن برو پیش این دکتر خیلی سال پیش اول که اسمش شنیدم خودم گفتم چه آشناس بعدا فهمیدم همنام یک نویسنده است اینکه کسی نیامد تاپیک اش یا کمک اش نکرد نباید تو مادر آینده را از هدف همیشگی ات که کمک کردن است منحرف کنه گلم در هر صورت آگه همیشه کمک رسان  و انسانیت خودت نشان دادی در سایت و بیرون سایت  همیشه باش و هیچوقت از حرف راست نرنج گلم گویا داری به سلامتی مادر میشی از تیکرت میگم مبارک باشه مادر شدنت وقت بخیر خواهر مجازی 

سارا جان که اتفاقا هم نام من هم هستی نمیدانم این دو تا حرف آخر من میخوانی یا نه ولی میدانی چون خوبی و کمک میکنی بهت میگم قصد نصیحت ندارم کاری که خودم میکنم آگه کسی نشناسم و بگه فلان دکتر میشناسی میگم تو تاپیک اش من متاسفانه نمیشناسم باور کن جامعه ما خیلی بد شده میدونی مثلا یکی یک آدرس میپرسه طرف بلد نیست چون کم نیاره الکی طرف راهنمایی میکنه تو خیابان یا این چیزا من و تو و بقیه که همیشه راهنمایی و کمک میکنیم میتونیم حداقل کمی جامعه را تغییر بدیم حالا چه مجازی چه واقعی و باور کن اثرش بعدا روزی جایی تو زندگی مون میبینیم گلم به هر حال مراقب تو راهی ات باش به سلامتی بغل کنی دختر یا پسرت را و نامدار باشه و از همه مهمتر سالم بمونه برات نمیدانی چقدر سخته من بعد دو بارداری ناموفق الان هم درگیر این مشکل فرزندم باشم پس قدر خیلی چیزا را بدان همین موفق باشی البته نمیدانم این حرف ها را میخونی یا نه به هر حال خدانگهدار 

عزیزم من چیز بدی نگفتم گلم که از حرف من رنجیدی  من کلی در مورد جو این روزا نی نی سایت صحبت کردم ...

اخه واقعا یه بار دیگه جمله ی من بخون اصلا حتی تمسخرم نداشت خیلی مودبانس 

بعد گفتی اوضاع این روز های سایت حتما در جریانی تاپیک های سر کاری خیلی زیادن 

امیدوارم مشکلاتت حل بشه یا توانت بیشتر بشه 

واقعا نرنجیدم اصلا تا وقتی حرفمو میزنم نمیرنجم ولی حس میکنم خیلی افراد قابل انتقاد دیگه ای هستن طبق معمول همیشه نمیدونم چرا بیشتر به من گیر میدن فراموشش کن میگم نی نی یار اون پست خیلی خیلی خیل زشته من رو پاک کنه شما هم خیالت راحت بشه دفعه ی دیگه هم کسی گفت کی برای حاملگی رفته پیش مایکل جکسون هم بازم میرم اول توی سایت سرچ میکنم تورو خدا دیگه ریپلای نکن به اندازه کافی هر کدوم مشکل داریم شما به مشکلات خودت برس بزار منم به مشکلات خودم سرگرم باشم برای کارما هم هرحا تاپیک زدم بیا مدل خودم باهام شوخی کن حرف زدنتون عجیبه والا

سارا جان که اتفاقا هم نام من هم هستی نمیدانم این دو تا حرف آخر من میخوانی یا نه ولی میدانی چون خوبی ...

واقعا متاسفم در مورد بچت عزیزم خدا نگهدارتون باشت

اخه واقعا یه بار دیگه جمله ی من بخون اصلا حتی تمسخرم نداشت خیلی مودبانس  بعد گفتی اوضاع این رو ...

نه عزیزم نرنج گلم میدانی یکی از بدی های دنیای مجازی مثل نی نی سایت عدم نبودن صوت هست و لحن توش مشخص نیست به خدا من با شما مشکلی ندارم من اولین بار با شما دارم صحبت میکنم گلم اوضاع سایت اره میدانم تاپیک سرکاری کاربرها عجیب من نگفتم پست پاک کنی گلم فقط داریم باهم صحبت می‌کنیم همین 

اخه واقعا یه بار دیگه جمله ی من بخون اصلا حتی تمسخرم نداشت خیلی مودبانس  بعد گفتی اوضاع این رو ...

عزیزم نمیدانم چرا میگی صحبت من عجیب گلم خانمی من به عنوان یک خواهر مجازی ات ببین گلم البته یکی از دلایل حساسیت میدانم چون خودم توش بودم قبلا بارداری ات هست گلم به خدا ما داریم فقط با هم صحبت میکنیم عزیزم دلیل ناراحتی ات متوجه نمیشم گلم 

عزیزم نمیدانم چرا میگی صحبت من عجیب گلم خانمی من به عنوان یک خواهر مجازی ات ببین گلم البته یکی از دل ...

باشه عزیزم بگو من پس چیکار کنم همون کارو میکنم 

من که برایت آرزو خوب کردم و حتی گفتم بچه ات چه پسر چه دختر سالم بغل کنی و سالم بمونه حس میکنم رفتار شما عجیب بود دوست من به هر حال خدا نگهدارت باشد