2777
2789
دروغ های که تو رو فریب بده با زبون خوش تو رو مسخره کنه مثلا قراره برات خونه بخره هی امروز و فردا کنه ...

ب نظرم اینقدر زود ب جدایی فک نکن باید صبررر کنی ولی بترسونش و بهش بگو اگر ادامه بدی تصمیم مهمتری میگیرمم

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوام بخاطر دروغ هاش طلاق بگیرم و زندگی مشترکمو تموم کنم یه احمقم.ببرش پیش درمانگر

برخی آدم ها به طرز وحشتناکی بدون دروغ نمی تونن زندگی کنند

یه همکار دارم که درباره خانواده ش طوری دروغ های عجیب و غریب میگه که آدم شاخ درمیاره

چندبار غیر مستقیم بهش گفتیم باید به مشاور مراجعه کنه

شما فکر کن این آدم مادرش فوت شده بود بخاطر دروغ هایی که گفته بود همون موقع هم مجبور بود کلی فیلم بازی کنه که دروغ هاش لو نره

در حالی که ما همه در جریان دروغ هاش هستیم

این آدم ها قبل از همه زندگی رو به خودشون سخت می کنن می کنند. مدام در حال نقشه کشیدن و ساختن یه دروغ دیگه!!!!!!

ما در محیط کار تحمل این آدم برامون سخته حالا شما فکر کن بخواهی با یکی مثل این زندگی کنی؟!!!!!!!!

برخی آدم ها به طرز وحشتناکی بدون دروغ نمی تونن زندگی کنندیه همکار دارم که درباره خانواده ش طوری دروغ ...

این دیگه مشکل روانی داشته نیاز به تراپیست داره 

ولی بعضیا قابل درمانن. مثلا یکی از دوستای پسرمون همیشه به داستاناش شاخ و برگ میداد ، انقد که چیزایی که اتفاق نیفتاده بودن هم بهش اضافه میکرد ، یا یکی از دوستای دخترمون انقد رویا پرداز بود که درمورد خونه زندگیش دروغ میگفت ، این موردا رو‌میشه تا تراپیست درست کرد

این دیگه مشکل روانی داشته نیاز به تراپیست داره ولی بعضیا قابل درمانن. مثلا یکی از دوستای پسرمون همیش ...

بله 

به نظرم اگر زود اقدام کنند درمان جواب میده

اما در مورد یه مرد 45 ساله دیگه به نظرم کار از کار گذشته

خیلی بده که یه مرد 45 ساله که اخلاق های خوب هم کم نداره به دلیل دروغگویی اصلا جایی در جمع نداشته باشه و کسی بهش اعتماد نکنه. چون آدم دروغگو در نقل قول هم صداقت نداره و نمیشه اصلا روی حرفش حساب کرد