2777
2789
عنوان

اقایون پسرا میاین کارتون دارم

141 بازدید | 15 پست

شما خوشتون میاد یک دختر گیر بده حساس باشه روتون یا خوشتون نمیاد؟

من رو کسی که دوسش دارم بشدت حساسم دست خودم نیست گاهی ب روش نمیارم میگم شاید خسته شه ازم تو دلم نگه میدارم ولی خودم اذیت میشم 

مثلا ساعت۱۰ گفت کار دارم خدافظی کردیم رفتم تلگرام دیدم ساعت۱۰نیم انلاین شده مگ ب من نگف کار دارم چجوری نیم ساعت بعد انلاین شده اگ کارش تموم شده چرا ب من پیام نداده 

کاش این اخلاقم درست شه💔🚶‍♀️

دخترم

اینطوری هم خودتو عذاب میدی هم رابطتتون دوامی نداره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دیگه خیلی کنه ای احتمالا کم سنی

کنه نیستم اصلا بهش نمیگم گیرم نمیدم حتی از صبح پیام ندادم میگم خودش پیام بده:/

ولی روش حساسم خیلی دوسش دارم خودم خیلی دارم اذیت میشم ولی اون اصن نمیدونه

نه مگه از جونم سیر شدم 😂

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
اصلا ب خودش نمیگم خودم اذیت میشم میگم شاید بهش بگم گیر بدم بهتره

نه اصلا اصلا

نگو 

خودتم انقدر روزتو شلوغ کن که وقت این فکرارو نداشته باشی

و مرکزیت زندگیت خودت باش نه اون

اومدیم و گذاشت رفت

نباید با از دست دادن اون زندگیتو از دست بدی و خودتو از دست بدی.

💄🩺

منم اوایل خیلی حساس بودم ولی نمیپر سیدم ولی نامحسوس بدون اینکه بفهمه سراز کارش در میاوردم..الان که ...

منم ازش نمیپرسم چیزی نمیگم نامحسوس کنترلش میکنم😂🤦🏻‍♀️

منم ازش نمیپرسم چیزی نمیگم نامحسوس کنترلش میکنم😂🤦🏻‍♀️

آفرین این بهتره بعدها برات عادی میشه اوایل یکم سخته..

چیزی بگی اونم رو تو حساسیت نشون میده و خانم ها کم طاقت درگیری پیش میاد