2777
2789

خونه ام ۴ سال ساخته 

دو ساله خریدیم

دادیمش دست مستاجر 

رفتم نگاه کنم خونه رو ک مستاجر رو عوض کنم 

ی چیدمان نامنظم ک هیچکس خونه رو نمیپسنده

انقدررر خونه بهم ریخته ست

تو عمرم این شکلی زن کثیف ندیده بودم

در و دیوارای خونه رو انگار خوردن قشنگ 

حالم انقدر بد شد

خداروشکر امروز تخلیه کرد

میخوام کاغذ دیواری کنم 

یکم تر و تمیز کنم

الکی با کثیف بودنش چقدر خرج رو دستم گذاشت

مستاجرا تورو خدا امانت دار های خوبی باشید 

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه بعضیا کلا وجدان ندارن حالا توی هر جایگاهی باشن، چه صابخونه چه مستاجر

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

ما ده ساله اینجا نشستیم با هزینه خودمون امسال رنگ روغن کردیم 

با هزینه خودمون پکیج و رادیات رو سرویس میکنیم 

خونه هر هزینه ایی داشته باشه به صاحب خونه نمیگیم خودمون انجام میدیم 

چقدر بدم میاد زن کثیف و شلخته باشه مرده شور ریخته شونو ببرن ...یعنی دوست دارم این جور زنای کثیف و خفه کنم ..بعضیاشون ب ریخت و ظاهرشون توجه میکنن ...بعد تو خونه شون میری فرش ها کثیف ی عالمه ظرف نشسته تو ظرف شویی  اسباب بازی ریخته زمین .موهای ریخته زمین در ودیوار کثیف دستشویی حمومممم اووووق یکی و میشناسم یعنیییییی حالت ب هم میخوره ...بگو ...زن تو خونه چکار میکنی صبح تا شب میشینی پای گوشی بشین ب زندگیت برس خداکنه پیام مو ببینه ی روزی ب خودش بیاد ...

ما ده ساله اینجا نشستیم با هزینه خودمون امسال رنگ روغن کردیم با هزینه خودمون پکیج و رادیات رو سرویس ...

دقیقا من خودمم جای دیگه مستاجرم 

همه کاراشو خودم میکنم

شوهرم میخواد تا قبل دنیا اومدن بچه ام اینجارو کاغذم کنه

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶