2777
2789
عنوان

چندساله ازدواج کردید کدوم وسیله از جهازتون هنوز سالم و دست نخوردس😁

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 44 پست
بیست ساله ازدواج کردم،جهاز نداشتم،سال اول به مرور خودمون مورد نیازها رو خریدیم که خیلی لازمه و استفا ...

خوشبخت باشی

زندایی منم جهاز نیاورد

کلا خانوادش رسم داشتن جهاز ندن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرد کن استفاده نکردمسرویس چینی هم اصلا. چون سنگینه خوشم نمیاد عاشق ارکوپالمتوسترمم وقتی خریدم تستش ن ...

توستر عصای دستمه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

10ساله ازدواج کردم

اینارو کلا استفاده نکردم

دیگ و اجاق بزرگ ابکش روحی بزرگ و ….

سرخ کن

پلوپز

هاونگ برقی

سرویس قابلمه خارجی خوب 

کلمن بزرگ 

سوفله خوریام

سرویس چینی

سماور

سرویس پاسماوری

سبزی خورد کن

سرویس بلورم

سرویس ابمیوه گیری مخلوط کن و اسیاب بوش(یه غذا ساز براون همه کاره دارم ازون به عنوان هاونگ و ابمیوه گیری مخلوط کن و همزن و …استفاده میکنم)

اسنک پر

کتری قوری برقی

بستنی خوری 

میز ازایش «چون خونم کمد و اینه ارایش داشت»

تقریبا میتونم بگم مثلا ۱/۴وسایلماستفاده نشدن

اره میدونم خیلی کاربردیه از این سه کاره هاست که هم پلوپزه هم ارامپزه هم سرخ کنولی نمیدونم چرا زورم م ...

برا منم سه کارس

ولی بدون دفترچه یاد گرفتمش چون دوس دارم😁😁😁

خیلی هاشهواپز،سرویس چینی،سرویس قابلمه چدن،خیلی از پارچ و لیوانا ما رسم سرویس رویی داریم از همه سایز ...

مامان منم بهم روحی داد

من همشو استفاده میکنم

واسه منم شکستن اونا تو دلم گفتم فدا سرم حالا ممکن بود از دست خودم بیفته کلا ادمی هم نیستم سر این چی ...

منم

کلا معتقدم ظرف برا شکستن

ولی خب مراقبم

پولش رو پدرم داد و خونه خریدیم،وسیله رو به مرور تهیه کردیم

بسیار عالی

کار خوبی کردید

آخه ما دیگ بزرگ و این چیزاشم میبریم واقعا به کار من نمیاد یا قابلمه های خیلی بزرگش

برا من بزرگترین قابلمه ام برا ۲۰ نفر ک خانواده شوهرم میان میارم دم دست

وگرنه حالت عادی کاربردی نداره برام

برا من بزرگترین قابلمه ام برا ۲۰ نفر ک خانواده شوهرم میان میارم دم دستوگرنه حالت عادی کاربردی نداره ...

نه از من خیلی بزرگترم دارن یه دیگ هست ک تقریبا45 کیلو برنج میشه توش پخت یه مرغ پز تو همون سایز دوتا قابلمه بزرگم هست که اصلا نمیدونم چقد برنج میشه توش پخت

نه از من خیلی بزرگترم دارن یه دیگ هست ک تقریبا45 کیلو برنج میشه توش پخت یه مرغ پز تو همون سایز دوتا ...

چ خوب

من اصلا کمد و انباری ندارم همینارم ب زور جا کردم تو کابینت ها😅