2777
2789
عنوان

سوال حقوقی بپرسین

78 بازدید | 14 پست

هر شخصی در زمینه خانواده سوالی داره درخدمتم در سایر زمینه ها باتوجه به لزوم توضیحات مفصل تر و بررسی مدارک امکان پذیر نمیباشد.

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من استخدام رسمی هستم میخواستم بدونم آیا میتونم حقوق بخونم و در آزمون وکالت شرکت کنم و پروانه ...

سلا بله میتونین ولی به محض قبولی در ازمون وکالت در کانون وکلا میبایست استعفا بدین 

برا ی مشاور حقوقی شدن حتما باید وکیل باشی و پروانه ی وکالت داشته باشی؟

در سالهای قبل اینطور نبود و مشاور حقوقی زیرنظر قوه قضاییه بود و عنوان وکیل نداشت اما الان هر دو صنف وکلا چه کانون و چه قوه قضاییه برای وکالت هستن 

مگر اینکه برخی شرکتها بپذیرن که فارغ التحصل حقوق بدون آزمون به عنوان مشاور حقوقی شرکت فعالیت داشته باشه که حقوق ناچیزی بهشون میدن.

سلام میشه لطفا جواب منو بدید ممنون
شوهرم ۶ ماهه منو بچه ها رو از خونه بیرون کرده
خونه رو به صاحبخانه پس داده بود همون زمان و وسایل گذاشته خونه باباش
دادخواست تهیه مسکن مستقل دادم
یه جلسه دادگاه رفتیم
تو جلسه اول شوهرم انکار نکرد ،  گفت بله من زنم رو مجبور کردم از خونه بره
و گفت مشکلی مالی نداره برای گرفتن خونه
امروز دوباره ابلاغیه امده
نوشته برای رسیدگی
شوهرم که انکار نکرد منو از خونه بیرون کرده ؟ و نگفت توان خونه گرفتن نداره؟
چرا قاضی رای نهایی نداده ؟ چقدر دیگه باید بریم؟

سلام میشه لطفا جواب منو بدید ممنونشوهرم ۶ ماهه منو بچه ها رو از خونه بیرون کردهخونه رو به صاحبخانه پ ...

سلام عزیزم 

جلسه من که درجریان دقیق پرونده نیستم ولی گویا اول رفتین شورا