بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتفاقا همین امروز آزمون شهری داشتم . ( آموزشگاه خوبی برو خواهشاً آموزشگاهی که ما رفتیم دااااغون بود و هرگز تکرار میکنم هرگز اجازه نده پارک دوبل که میخوان بهت یاد بدن بهت بگن وایسی بعد فرمون بچرخونی باید پشت هم انجام بدی که الان مثل من تو گل گیر نکنی نتونی در هم بیای )
رد شدم 😂( خودم واقعا تمرین زیاد تمرین نکرده بودم و بار دومم بود چون ۱ سال نرفتم همه چی یادم رفته بود )
داداشم بار اول قبول شد
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
اتفاقا همین امروز آزمون شهری داشتم . ( آموزشگاه خوبی برو خواهشاً آموزشگاهی که ما رفتیم دااااغون بود ...
ی چیزی بگم بهت اینه که مربی من پایه منو خراب کرد در حدی که نمیدونستم نیم کلاچ چیه .
الآنم که کلاس اضافی بخوای برداری همشون پولکین .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمیدونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )