2777
2789
عنوان

رفیقم خیانت کرد

338 بازدید | 12 پست

دوستان من پارسال با یه پسره بودم اون کنکور داشت باهم خوب بودیم بینش جدایی داشتیم کنکورشو که داد اخلاقش عوض شد وضع مالیشونم خیلی خوبه هیچی اول مهر گفت بیا جدا بشیم برای اولین بار بعد رفت دانشگاه ملا منو فراموش کرد بعد چند وقتش یه جنگ شدید کردیم تهدید و اینا رفت به رفیقم گفت من تورو از اول دوست داشتم بعد گذشت چند وقت پیش التماس میکرد برگرد اکانتامو میدم گفت من رفیقتو دوست نداشتم از حرص تو بوده من اون مارمولک سیاهو میخام چکنم‌و اینا بعدش قبول نکردم گذشت بعد چندروز دورپز پشت سر هم باز پیامم داد سین نکردم رفته بود دوباره رفیقمو فالو کرده بود بعد انفالو بعد رفیقمم یکم دندش میخاره بعد رفتم شلش گفتم چیکارم داری گفت من میدونستم اونو فالو کنم سرو کله ات پیدا میشه. گفتم خوشم نمیاد پیامم بدی چاپ دوطرفه پاک‌کردو‌رفت 

من خیلی دوسش دارم ولی می‌دونم برم تو رابطه دلش هزارجا هست

پارسال اصلا اینطوری نبود 

چندروزه بهونه میگیرم گریه میکنم براش میشه کمکم کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙃هنوز بعد یکسال افسردم

چون فراموشش نکردی، فراموشش کن تا ازاد بشی، تو این دنیاد مرد خوب کم نیست، لیاقتت بهتر اینا هست، ب خوددت ارزش بده، سعی کن چیزی ک تورا خوشحال میکنه برو سمتش

باید یکی جدید پیدا کنی یا بری بیرون و کار کنی .ذهنت خالی باشه میری سراغ گذشته .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ