2777
2789
عنوان

چهار روزه

83 بازدید | 13 پست

شما جای من باشین چیکار میکنین 

با یکی صمیمی باشین ، ۴ روز پیامتونو سین نزنه در صورتی که آنلاین شده هزار بار

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

قطع ارتباط

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف فیزیکی و کاملا از زندگیم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

شاید حوصله نداره جواب کسیم نمیده فقط همینطوری آنلاین میشه

من خودم بارها شده فقط همینطوری مثلا ایتارو چک میکنم ولی واقعا حوصله شو ندارم که جواب رفیقامو بدم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

شاید حوصله نداره جواب کسیم نمیده فقط همینطوری آنلاین میشهمن خودم بارها شده فقط همینطوری مثلا ایتارو ...

یک کانال تو تلگرام داره اونجا مطلب میزاره

یا شاید تعداد پیام هاش زیاده آدمای زیادی بهش پیام دادن پیام شما این وسط گم شده

آخرین پیامی که داد میدونست حالم خوب نیست یعنی اینم یادش نمونده

خب شاید دلیلی داره اونم...بهم زنگ نزدین؟؟

اتفاقا آخرین پیامی که تو همونا که سین نزده هست این نوشتم که وقت داری بهت زنگ بزنم

این آخرین پیامه که کلشو سین نزنه هم این معلوم میشه دیگه

زنگ خیلی کم میزنه اصلا فک کنم برا همین که این پیام آخرم بوده سین نزده 

اتفاقا آخرین پیامی که تو همونا که سین نزده هست این نوشتم که وقت داری بهت زنگ بزنماین آخرین پیامه که ...

احتمالا از زنگ زدن زیاد خوشش نمیاد

یا میخوای ول کن دیگه پیام نده 

یا یه پیام بده بهش بگو منتظر بودم پیام بدی..حالت چطوره و از این حرفا 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

احتمالا از زنگ زدن زیاد خوشش نمیادیا میخوای ول کن دیگه پیام نده یا یه پیام بده بهش بگو منتظر بودم پی ...

اکه بنویسم

چیزی شده چرا جواب نمیدی چی خوبه؟