2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا دنبالم اومد

128 بازدید | 6 پست

من یه خاستگار دارم که حدود دو ماهه صحبت میکنیم و چند باری هم همو دیدیم و دو بارم از سر کارم منو رسوند خونه ولی چون نمیخواستم همکارا ببین گفتم دیگه نیاد تا اینکه سه روز پیش اژانس گیر نیومد و به همکارم گفتم برسونم خونه با ماشین اداره و یه چند دقیقه طول کشید بعد تایم تا تعطیل کردیم و منو رسوند سر کوچه و پیاده کرد که وقتی داشتم پیاده میومدم خونه دیدم همون ماشین خاستگار خیلی سریع از ته کوچه ما وارد شد و به سرعت وارد یه کوچه کوچیکه شد که من نبینمش خلاصه من اومدم خونه ولی پشت در موندم ببینم رد میشه که مطمعن شم خودشه که دیدم یه ماشین به سرعت تو کوچه رد شد و رفت و مطمعن شدم خودش بود. حالا بنظر شما علت این کارش که تعقیبم کرد چی بود؟ یعنی شکاکه یا سرگرمی چیزی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم شکاک و پارانویید و بیمار روانیه علاوه بر اون خیلی بیکاره که الاف تو کوچتون میچرخه

اخه بنظر میومد ادم نرمالیه و چیزی ازش ندیدم
جز اینکه راستش بنظر میاد ضعیف و بی اراده ست

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
از رفتار بعدنش مشخص خواهد شد

بنظرم بیشترین ایرادش اینه ضعیف و بی ارادست و تصمیم گیرنده خانوادش مامانش و زن داداششن
نظرتون چیه