چون تازه عروس بوده استارتر دوست داشته بخر ک سرویس ناقص نباشه اینجور مواقع حس بدی ب ادم دست میده حتی اگه میزبان چیزی نگه
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره من واقعا روی تک تک وسایلم حساسم چه جهیزیه چه بعدش خریدم...نمیدونمم چرا . مجرد بودم اصلا مهم نبود ولی الان خواهرم میره سمت وسایلم مثل اسب میرسونم خودمو بهش که از اون قیمتیا برنداره توش خیار پوست بگیره😅😅
دنیاشون کوچیکه این ادمها کلا گذشت ها خیلی کم شده.هزاربار خودمو جای عروس گذاشتم شاید اولش یه کم ادم ناراحت شه ولی اصلا راضی نمیشدم طرف بره عینشو بخره بیاره فدای سر بچش
فک کنم از قیمتا و گرونی خبر نداری شاید کسی دیگ نتونه جای وسیله ی ناقصشو پر کنه همین سلامتی ک میگی بخاطر دراوردن پول از بزن میره پس طبیعیه ادم قدر وسیلش ک با پول عرق و زحمت دراورده رو بدونه
اینکه اسی میخاس سرویس ناقص شده عروسو تکمیل کنه عجیب نیس ولی خیلیا نوشتن الان عروس ضربه بدی خورده ضربه روحی خورده و... مگه یه بشقاب چیه که ضربه روحی بخوره 😂😂😂
نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام میتونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته میتونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هممیتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش میده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام میتونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه کاربری دست دو نفره منو خواهرم پس اگه دوتا تاپیک کاملا متفاوت از هم دیدین تعجب نکنین
مامان ها لطفا جایی میرید بیشتر حواستون به بچتون باشه
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری