2777
2789

حقیقتا هیچکدوم امتحان نکردم 

عجیب عاشق میدنایت هستم خیلی شده رفتم بیرون اسمش را زیاد سوال کردند 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

اسکندال پخش بوش بالاتره...کازاموراتی رایحه بیسکوییتی داره مثل بوی بیسکوییت پتی بور داغه...قشنگه...اسکندال یه نت البالویی طور داره...کازاموراتی لیرا خانومانس و وایب یه دختر ملوس و متینو میده...اسکندال یکم جذابیتو میبره بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسکندل شیرینه و عسلی طور یه عطر خانومانس ولی من خیلی دوسش ندارملیرا کاراملیه و دخترونه تر

من از بوی عسل خوشم نمیاد😐 بوی عسل میده؟ اسکندل بای نایت نه ها " سو اسکندال" میخوام

اسکندال پخش بوش بالاتره...کازاموراتی رایحه بیسکوییتی داره مثل بوی بیسکوییت پتی بور داغه...قشنگه...اس ...

میگن اسکندال بوی عسل میده.. من از بوی عسل خوشم نمیاد.. درسته؟ و اینکه بای نایت نیستا " سو اسکندال" میخواسم بگیرم

میگن اسکندال بوی عسل میده.. من از بوی عسل خوشم نمیاد.. درسته؟ و اینکه بای نایت نیستا " سو اسکندال" م ...

من بوی عسل نگرفتم ازش...همون رایحه گلی و شکوفه البالویی و اینا میده...اگ منظورت اونیه ک صورتیه و دربش دو تا پاعه ک شبیه شاخه اینیه ک من میگم....باز میخوای بزن نت رایحشو کامل توضیح دادن

مشخصات نت ها، ماندگاری و پخش بوی عطرهایی که دوست دارید را میتونید در سایت زیر ببینید:

فروشگاه اینترنتی عطر و ادکلن گلاتیس را در اینترنت جستجو کنید. golatis.ir

عطرهای موردنظرتون را توش سرچ کنید و اطلاعات کاملی در موردشان ببینید و امتیاز آن عطر را در سایتهای معتبر دنیا که توسط مشتریها داده شده؛ ببینید.

عطرهای برند گلاتیس هم از بهترین تولیدکننده های عطر اروپایی و آمریکایی تهیه شده است.