من هنوز کار پیدا نکردم ولی خب مواد اولیه غذاهاتو درست کن بذار فریزر سا مثلا صبح بیدار شدی برنج رو آبکش کن بذار یخچال غردب اومدی فقط دم کن برنجو یا خورشت اضافه میاد بذار فریزر سه چهار روز دیگه بخور
بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عادت میکنی عزیزم...من هم محل کارم دوره هم ی دختر 12 ساله که کلاس زبان و باشگاه اینا میره دارم و باید به درساش برسم هم خودم ورزش حرفه ای میکنم و باید 4روز در هفته رو حتما باشگاه برم و جمعه ها هم زبان میرم ولی کلا میوفتی رو روال و شام هم درست میکنم واسه نهار دختر و همسرمم میمونه ...کاری نداره درسته خسته میشیم و واقعا زمان کم میاریم ولی شدنیه ...
انجام بده ببین چقدر آسونه مثلا شام میخوای کتلت درست کنی موادشو حاضر کن مخلوط کن بذار یخچال هم خوب به خورد هم میرن خوشمزه میشن هم غروب بیای فقط میمونه سرخ کردنش
بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
ولی درکل زیاد به خودم سخت نمیگیرم اغلب شوهرم اشپزی میکنه منم کارای خونه رو برسم میکنم نرسمم میذارم برا یه وقت دیگه مهم خودتی
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
الان حدود 1 ساله میگذره کارام نمیمونه ها ولی همش در حال دویدن هستم
من 12 ساله دیگه روتین زندگیم شده ولی دخترم مدرسه میره واقعا خیلی خسته میشم چون درساش و پرسشاش و رسیدگی بهشون زمان زیادی میبره ولی درکل دیگه عادت کردم ..اره همینه بیشتر درحال دو هستی و کاراتو میکنی به هرحال چاره نیس