2777
2789
عنوان

به نظرتون الان ما کار بدی میکنیم

104 بازدید | 15 پست

یه عمه دارم بندگان خدا یه خونه‌ی خوب ویلایی داشتن اما فروختن که برن با مادرشوهرش زندگی کنم چون تنها بود ، بعدش که مادرشوهرش مرد ، خونه افتاد روی وارث و خواهر و برادرهای دیگه اش عمه ام اینارو بیرون کردن ، و موندن بدون خونه و ۴ تا هم بچه دارن، 

بابای من شغل آزاد داشت و اون موقع وضعش خوب بود ، ما به خونه شهرستان داشتیم اونا اون ن و اونجا زندگی کردن و حدودا ۸ ماه اینقدر شده ، 

بعدش بابام مریضی روحی گرفت  و بیمه هم نداشت اصلا الان که ۵۰ سالشه اصلا نمیتونه دیگه کار کنه و مامانم شاغله و بار زندگی افتاده روی دوش مامانم و واقعا ناراحته    و خانواده مادری به بابام میگفتن خونه رو بگیر بده اجاره فرض کن بازنشسته شدی حقوقشو بگیر ، 

مامانم به عمم گفت که خالی کنن منتها عمم هم گفت چقدر بدجنسین تو الان خونه داری ما نداریم و پول نداریم اجازه کنیم 

از یه طرف هم دلم برای بابام هم میسوزه چون میفهمم غرورش داره می‌شکنه که الان دستش خالیه از طرفی برای مامانم که کلا همه چی رو دوش اونه منم واقعا سعی میکنم خرجامو کم کنم و ...

واقعا نمی‌دونم الان خدا قهرش میاد به عمم اینا هم بگیم برن؟ هر چند که نمیرن... 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون اجاره بگیرین بهتر نیست؟

نمیدن میگن نداریم 

ازشون اجاره بگیرین بهتر نیست؟

میگم نداریم ، 

چه شرایط سختی هم بابات واقعا اذیته و مامانت ناچاره به این کار هم عمه ت بنده خدا بی خونه میشه..خدا کم ...

بابام تازه خزینه های درمانش هست مشکل روحی و روانی پیدا کرده و باید توی هفته غیر روزای تعطیل بره برای شوک مغزی و هر جلسه ۸۵۰ تومن 

چه شرایط سختی هم بابات واقعا اذیته و مامانت ناچاره به این کار هم عمه ت بنده خدا بی خونه میشه..خدا کم ...

بعدم بابای من ۸ تا خواهر برادران من یه همو دارم وضعش واقعا خوبه و اونم تو شهرستان خونه داره اما کسی به اون نگفته بیا خونتو بده چون واقعا عموم نامیده بابای من وقتی حالش خوب بود و وضعش خوب بود کار میکرد یه ماشین حتی مفتی داد به یکی از عموم هام که نداشت 

خلاصه اینکه وقتی وضعش خوبم بود مامانم کمترین نفع رو  برد و الان باره مریضی‌ هاشو رو دوششه خودمم خیلی اذیتم چون میبینم بار افتاده رو دوش مامانم حسه بدیه دارم چون خرجی کردن وظیفه پدره نه مادر 

بعدم بابای من ۸ تا خواهر برادران من یه همو دارم وضعش واقعا خوبه و اونم تو شهرستان خونه داره اما کسی ...

درسته عزیزم بلاخره بابات بنده خدا یرپا بود کوتاهی نمی‌کرد الان شرایط عوض شده خدا یه قوت به مامانت بده که بتونه زندگی رو بچرخونه، هواش داشته باشین آدم از لحاظ روحی خیلی می‌ره تو فشار چون شرایط زندگی تغییر کرده

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
درسته عزیزم بلاخره بابات بنده خدا یرپا بود کوتاهی نمی‌کرد الان شرایط عوض شده خدا یه قوت به مامانت بد ...

آره واقعا شرایط بدیه 

منتها خانواده پدریمم دارن میبینن وضع بابام  یه عمه دیگه هم دارم دو تا خونه دارن 

یه عمو دارم اونا هم همین اونا وضعیت زندگیشون واقعا الان ارومیه خونه هامون حتی همینجور نگه داشتن اجاره هم ندادن منتها نمیان بدن حداقل به این عمم  که بشینه 

واااا عمه ات خونشو فروخت بنام مادر بزرگت خونه خرید که افتاده دست وراث؟؟؟!!!!😲😲

نه. خونه شو فروخت برن خونه مادرشوهرش 

مادرشوهرش تنها بود 

منتها مادرشوهر مرد 

خواهر شوهرت و برادر شوهر بیچاره هارو بیرون کردن 

واااا عمه ات خونشو فروخت بنام مادر بزرگت خونه خرید که افتاده دست وراث؟؟؟!!!!😲😲

همینجوری فروخت. 

نمی‌دونیم پولشو چیکار کردن ، 

منتها فکر میکردم قرارع همیشه پیش مادرشوهرش بمونن که اونم از بدیه روزگار فوت شد